Heeft u tijdelijk veiligheidspersoneel nodig voor op een project of als ondersteuning op de HSE afdeling? Of zoekt u naar iemand die u voor een langere periode aan wilt nemen en geeft u de werving en selectie graag uit handen? Onze recruiters stellen u graag aan meerdere (Q)HSE-toppers uit ons netwerk voor. 

  • Keuze uit meerdere passende kandidaten
  • Inzet voor langere termijn mogelijk; extra HSE capaciteit
  • Landelijk netwerk met specialisten
  • HVK, MVK, HSE managers, V&G coördinatoren en meer

Onze ervaring Onze werkwijze

Bezoek onze QHSE recruitment website

Eneco

"De manier waarop IVM zaken doet is ervaren als plezierig, niet opdringerig en gefocust op het helpen van de klant. Het feit dat IVM in het noorden lokale mensen heeft die kennis hebben van de procedures van Eneco hielp enorm."

Eneco

Dhr. J. Koch, Sr. HSSE Manager Wind & Projects

BAM Infra

"IVM heeft kennis en kunde van veiligheid en is in staat om een juist beeld te krijgen van wat ik als klant wil. De screening van een vacature is goed en gedegen. Ze luisteren goed, handelen correct, reageren snel als het kan, bellen altijd terug en leveren goede mensen tegen een goed budget die passen bij wat ik zoek. De manier waarop ik als klant wordt benaderd is te kenmerken met de woorden: persoonlijk, open, eerlijk en met respect."

BAM Infra

Dhr. V. Ramon, KAM Teamleider Multidisciplinaire trajecten

NAM

"De mensen bij IVM zijn vakbekwaam. De manier waarop zij in het veld werken, als veiligheidskundige of veiligheidscoach, is heel open. Ze weten op een prettige manier de discussie benaderbaar te maken, en werken zo verbindend tussen hun eigen rol en de rol die anderen in het veld hebben. Ze hebben kennis op HSE-niveau, zijn kundig en multifunctioneel inzetbaar. De relatie met IVM gaat ver terug en biedt veel vertrouwen. Als ik veiligheidspersoneel nodig heb ga ik daarom naar IVM."

NAM

Dhr. J-H. Hoogland, Senior Operation Supervisor Noord

Veiligheidskundige (MVK)

Een van de voordelen van bij IVM werken is dat ze ook langdurige veiligheidskundige ondersteuning bieden. Voor mij als veiligheidskundige werkt dit prettig, omdat ik vaak al van het begin tot het eind van een project betrokken ben. Tijdens het gehele project kan ik op een brede manier veiligheidskundige ondersteuning geven, omdat ik van de meeste lopende zaken op de hoogte ben. Het fijne hiervan vind ik dat projecten voor mezelf en voor de klant succesvol afgesloten kunnen worden 

Veiligheidskundige (MVK)

B. Smit

Stralingsdeskundige & Veiligheidskundige (MVK, HVK i.o.)

Als projectveiligheidskundige kom je regelmatig in de keuken bij de klant. Onze klanten willen geholpen worden bij uiteenlopende veiligheidsvraagstukken. Vooral bij langdurige relaties worden deze vraagstukken interessanter, omdat er een basis van vertrouwen is. Vooral onze missie “wij maken werk veilig” krijgt dan volledige aandacht. Na 18 jaar voor IVM werken is dit wat het nog steeds voor mij zeer interessant maakt, en wat onze klanten blij houdt.

Stralingsdeskundige & Veiligheidskundige (MVK, HVK i.o.)

A. Fokken

Veiligheidskundige & Stralingsdeskundige

Voor een marktleider in de zonne-energie zorg ik voor veiligheidskundige projectondersteuning bij de aanleg van nieuwe zonneparken. Dit zijn grote projecten met veel (onder)aannemers en ik zorg zowel voor de projectondersteuning in het veld als het opstellen van VGM-plannen. Het leuke aan mijn werk bij IVM is dat iedere opdrachtgever verschillend is, maar de kern altijd hetzelfde blijft: werk veilig maken.

Veiligheidskundige & Stralingsdeskundige

M. Scheper

Interim Veiligheidskundige

Ik heb veel kennis en kunde in huis, maar ik durf ook te zeggen dat ik niet alles weet (en kan weten) altijd op elk moment, en dan is het fijn dat je een kundige groep mensen hebt binnen IVM om eens mee te sparren. Ik weet dat IVM mij steunt als er eens iets is, maar ook dat ze rekenen op mijn expertise. Kortom een geweldige samenwerking tussen IVM, de klant en mij als interim veiligheidskundige

Interim Veiligheidskundige

S. Blok

HSE Specialist

IVM belde mij toen er een aanvraag lag van een bedrijf waarvan ze dachten dat dit wel heel goed bij mij zou passen. Tijdens het gesprek weet je gewoon of iets goed is, doordat je een klik hebt. Dus nu werk ik bij een organisatie die iemand zocht die ervaring heeft met nieuwbouw van een plant. Het is een leuk en interessant bedrijf: er zit een stuk 'klassieke' veiligheid in, maar ook procesveiligheid. Als ik weer beschikbaar ben, bel ik IVM. Ze kennen me en weten wat ik kan. Ik heb veel vertrouwen in de relatie met IVM.

HSE Specialist

M. van der Heide

Erwin de Jong
Erwin de Jong
Herbert van Larsdonk
Herbert van Larsdonk

Ga in gesprek met onze recruiters

Herbert van Larsdonk en Erwin de Jong gaan graag met u in gesprek over uw specifieke behoeften. Wij hebben meerdere veiligheidsprofessionals in dienst en beschikken daarnaast over een groot netwerk veiligheidskundigen, die zowel voor parttime als fulltime projecten beschikbaar zijn. Hierdoor kunnen wij u meerdere geschikte kandidaten voorstellen, die aan al uw eisen voldoen. 
 
Tijdens kantoortijden zijn zij te bereiken via 088-1663005 en per mail via verkoop@werkveilig.nl
 

Onze ervaring  Onze werkwijze

Bezoek onze QHSE recruitment site

0+
Veiligheidsprofessionals
options
0%
Landelijke dekking
0+
Opgeleverde beleidsstukken
0%
Gecertificeerde experts