100+ Mangatwachten
Meer informatie
100+ Brandwachten
Meer informatie
14 Reddingsteamleden
Meer informatie
27 Safety Supervisors
Meer informatie
27 Stralingsdeskundigen
Meer informatie
Veiligheidskundigen
Meer informatie
8 Offshore medewerkers
Meer informatie
HSE Managers
Meer informatie
HSE Specialisten
Meer informatie
Asbestdeskundigen
Meer informatie
KAM Coördinatoren
Meer informatie
HAZOP Deskundigen
Meer informatie

Medewerkers aan het woord

Alles
24/7 veiligheidspersoneel
Onderhoudsstops, shutdowns & turnarounds
Interim veiligheidsmanagement
Stralingsdeskundige & Veiligheidskundige (MVK)

Bij IVM krijg je de ruimte om je te ontwikkelen. Van Brandwacht tot Stralingsdeskundige tot Veiligheidskundige tot trainer of zelfs Regiocoördinator. IVM staat ook voor professionaliteit, zelfstandigheid en samenwerking. Ik heb dit allemaal mogen ervaren en ben IVM daar dankbaar voor.

Stralingsdeskundige & Veiligheidskundige (MVK)

T. van Dijk

Veiligheidskundige (MVK)

Een van de voordelen van bij IVM werken is dat ze ook langdurige veiligheidskundige ondersteuning bieden. Voor mij als veiligheidskundige werkt dit prettig, omdat ik vaak al van het begin tot het eind van een project betrokken ben. Tijdens het gehele project kan ik op een brede manier veiligheidskundige ondersteuning geven, omdat ik van de meeste lopende zaken op de hoogte ben. Het fijne hiervan vind ik dat projecten voor mezelf en voor de klant succesvol afgesloten kunnen worden 

Veiligheidskundige (MVK)

B. Smit

Brandwacht (Rijksgediplomeerd)

Na mijn brandweercarrière ben ik in 2008 bij IVM begonnen als brandwacht en het geeft me nog steeds veel plezier als de planning me op een mooie klus zet bij een van onze opdrachtgevers. Ik haal veel voldoening uit het feit dat dankzij mijn medewerking in verschillende teams, iedereen na afloop van het werk weer gezond en wel richting hun gezinnen gaat.

Brandwacht (Rijksgediplomeerd)

H. Fröling

Veiligheidskundige & Regiocoördinator

Het geheim van een succesvolle stop zit hem in de voorbereiding. Zo vroeg mogelijk in het traject heb ik al contact met de opdrachtgever en kom ik langs om een inschatting te kunnen maken van de risico’s en hoe wij ons werk het beste kunnen doen. Tijdens de stop ben ik niet alleen het vaste aanspreekpunt van de opdrachtgever, maar ook van de IVM’ers on site. Zo zorg ik ervoor dat alles van begin tot eind soepel verloopt.

Veiligheidskundige & Regiocoördinator

R. Seubring

Safety Supervisor en OVK

Ik heb mijn PBM's en werkkleding standaard in de auto liggen, dus als ik een belletje van de planning krijg voor een spoedklus, smeer ik een broodje en spring ik in de auto. Indien nodig krijg ik een briefing, maar meestal word ik ingezet op projecten waar ik al bekend mee ben. We verspillen geen tijd, direct na aankomst kan ik van start.

Safety Supervisor en OVK

J. Mulder

Safety Supervisor, stralingsdeskundige, OVK & reddingsteamlid

Als coördinator zorg ik er tijdens een stop voor dat ik vooruit loop op de behoeften van de opdrachtgever. Ik zorg ervoor dat alle mangatwachten de juiste instructies en planning ontvangen, zodat mijn contactpersoon weet dat hij daar geen omkijken naar heeft en zich kan concentreren op zijn andere taken.

Safety Supervisor, stralingsdeskundige, OVK & reddingsteamlid

J. Fröling

Project Veiligheidskundige & trainer

We spreken nooit op een belerende toon tegen mensen. Ons doel is mensen bewust maken van de manier waarop ze werken en de bijbehorende risico’s. Ook al weet iedereen de regels, in de praktijk gaat het vaak anders. Als je dan in gesprek gaat met iemand dan zien ze zelf al snel in wat er niet goed gaat. Zo voeren we gesprekken over het correct gebruiken van PBM’s en gereedschappen, maar ook over de procedures en het beleid.

Project Veiligheidskundige & trainer

T. Mug

Interim Veiligheidskundige

Ik heb veel kennis en kunde in huis, maar ik durf ook te zeggen dat ik niet alles weet (en kan weten) altijd op elk moment, en dan is het fijn dat je een kundige groep mensen hebt binnen IVM om eens mee te sparren. Ik weet dat IVM mij steunt als er eens iets is, maar ook dat ze rekenen op mijn expertise. Kortom een geweldige samenwerking tussen IVM, de klant en mij als interim veiligheidskundige

Interim Veiligheidskundige

S. Blok

HSE Specialist

IVM belde mij toen er een aanvraag lag van een bedrijf waarvan ze dachten dat dit wel heel goed bij mij zou passen. Tijdens het gesprek weet je gewoon of iets goed is, doordat je een klik hebt. Dus nu werk ik bij een organisatie die iemand zocht die ervaring heeft met nieuwbouw van een plant. Het is een leuk en interessant bedrijf: er zit een stuk 'klassieke' veiligheid in, maar ook procesveiligheid. Als ik weer beschikbaar ben, bel ik IVM. Ze kennen me en weten wat ik kan. Ik heb veel vertrouwen in de relatie met IVM.

HSE Specialist

M. van der Heide