Missie en visie

Missie

De missie is waarvoor wij staan. IVM heeft een ambitieus beeld van de toekomst. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een veilige en gezonde werkomgeving. Daarom is onze missie:

Wij willen werk veilig maken

Visie

De visie is waarvoor wij gaan; wat we willen bereiken. Iedereen weet wel dat veilig werken, wettelijk gezien, moet. Maar eigenlijk zou iedereen veilig werken moeten willen.

IVM ambieert een leidende rol door zich te onderscheiden op inhoud en kwaliteit van dienstverlening. Daarom is onze visie:

Leiderschap in veiligheid

Strategie

De strategie is hoe we het willen bereiken. IVM heeft daartoe voor de komende jaren de volgende strategische punten gedefinieerd: 

  • Specialist QHSE Detachering & Recruitment in hoog risicovolle omgevingen
  • Marktleiderschap in Online / blended veiligheidstrainingen 
  • Operational Excellence  t.b.v. Customer Delight

Vakkundigheid en bezieling voor veiligheid en voor de klant zijn steeds verbonden in onze dienstverlening. Hiervoor werken we actief aan een perfect lopende interne organisatie en de daarbij behorende processen. Want dat is de basis waarop we onze dienstverlening moeten bouwen!

Kernwaarden IVM
IVM wil dat de klant centraal staat en streeft naar "Customer Delight"; de overtreffende trap in klanttevredenheid waarbij klanten uiterst tevreden en enthousiast over IVM zijn. Dit merkt de klant aan de flexibiliteit in de planning, het meedenken en adviseren in maatwerkoplossingen, een representatief voorkomen van de werknemers, betrokkenheid bij de klanten en het altijd nakomen van gemaakte afspraken. Specifieke klantvragen vormen het uitgangspunt voor de dienstverlening, waarbij IVM probeert de verwachtingen bij haar klanten te overtreffen. Onze kernwaarden zijn bepalend voor onze bedrijfscultuur en kenmerken hoe we met elkaar en onze omgeving omgaan.
Vakbekwaam
Deskundig, gedisciplineerd en met passie voor veiligheid het vak verstaan. Ruime ervaring in de praktijk en met de discipline om steeds weer de beoogde kwaliteit te leveren. Gedreven professionals die plezier en voldoening halen uit het uitoefenen van zijn werk, hier ook voor staan en dus ‘nee’ zeggen als het tegen de vakkundigheid indruist. Professionals die elke dag gedreven zijn om nog beter te worden in het vak.
Verbindend
Toegankelijk en Transparant; Wij maken het verschil tussen gewone dienstverlening en excellente dienstverlening. Wij beschouwen iedere klant als uniek. Voelen ons verantwoordelijk voor de veiligheid bij de klant. Zijn gericht op duurzame, lange termijn relaties en op het leveren van toegevoegde waarde. Denken klantgericht, acteren betrokken en betrouwbaar (doen wat wordt beloofd.)
Toonaangevend
Gepassioneerd, daadkrachtig en resultaatgericht. De drang om tot voorbeeld strekkende resultaten te bereiken en de grenzen te verleggen. Proactief en bedreven in het creëren van relevante en praktische oplossingen. Gericht op efficiency, effectiviteit en het leren van gemaakte fouten. Weten de verwachtingen van de klant te overtreffen.