Organisatie

Directie

De directie is verantwoordelijk voor het dagelijkse bestuur en de realisatie van de strategie. Vanzelfsprekend  hoort hierbij ook de naleving van relevante wet- en regelgeving, de beheersing van de risico’s verbonden aan de ondernemingsactiviteiten en de financiering van de onderneming.

De organisatie biedt totaaloplossingen voor het veiligheidsbeleid van organisaties aan en bestaat uit drie business units: 

Training

De collega's van Training leveren aan organisaties professionele en praktische maatwerk adviezen, gebaseerd op innovatie en ervaring. Daarnaast zijn wij specialist in het individueel, groepsgewijs of middels e-learning opleiden van mensen op een zodanige wijze dat training naadloos aansluit bij de leerbehoefte en de werkomgeving van de cursist.

Advies

Met de expertise van IVM bouwt u aan een betrouwbare werkomgeving. Goede adviezen gebaseerd op innovatie en ervaring. Onze adviseurs werken vanuit uw behoefte en bedrijfsfilosofie.

 

Detachering

Het detacheren van deskundig veiligheidspersoneel en het verhuren van veiligheidsmiddelen op  momenten dat het de klant uitkomt. 

Aandeelhouders

Het Instituut voor Veiligheid en Milieu (IVM) is een tweede generatie familiebedrijf in de veiligheidsbranche. Het eigendom berust bij twee broers, elk 50% eigenaar: