WMWVElement-licht-1.pngVeiligheidstrainingen

Icoon-Compleet-Aanbod.png

Compleet aanbod

Alle online en klassikale veiligheidstrainingen die u zoekt

Icoon-Flexibiliteit.png

Flexibiliteit

Veiligheidstrainingen waar en wanneer het u past

Icoon-Effectiviteit.png

Effectiviteit

Uw mensen leren in de praktijk en kunnen alles direct toepassen

Icoon-Digitaal-Ontzorgen-1.png

Digitaal ontzorgen

24/7 inzicht in en controle op (management)informatie

De beste online veiligheidsopleider

  • Innovatieve e-learning
  • Ontwikkel modules met onze onderwijskundigen & veiligheidsspecialisten
  • Microleren met Safetybites

Meer weten?

Diversey

Diversey is een lage drempel inrichting conform BRZO 2015 richtlijnen. Het is cruciaal dat er een goede bedrijfsnoodorganisatie operationeel is. Alle trainingen voor hoofd-, ploegleider- en standaard BHV worden door IVM verzorgd. Door het brede aanbod kunnen alle noodzakelijke trainingen en opleiding bij IVM worden ondergebracht. IVM beschikt over goede trainingslocaties waar men kan oefenen in situaties die on-site niet nagebootst kunnen worden. Afgelopen periode hebben wij acht ploegleiders BHV opgeleid naar volledige tevredenheid. Daarnaast zullen deze medewerkers verder worden uitgedaagd in de herhaaltrainingen. Ook heeft IVM twee hoofd BHV’ers opgeleid. Door de kennis, kunde en afwisseling in het trainingsmateriaal en de kwaliteit van de docenten was dit goed te behalen. Deze training is geen maatwerk, maar voldoet aan de gestelde criteria voor een gecertificeerd hoofd BHV’er.

Diversey

Herman Grobbink, Technical Manager & Hoofd BHV

Kelvion

Wij werken al 17 jaar naar volle tevredenheid samen met IVM. Zij verzorgen voor ons de RI&E, het bedrijfsnoodplan en de BHV trainingen. Voor aanvang van de trainingen wordt met mij overlegd wat precies geoefend gaat worden, waardoor de training altijd aansluit bij onze dagelijkse praktijk. Tijdens de training worden alle vragen op een duidelijke manier beantwoord en het is een plus dat veel trainers een achtergrond hebben bij de brandweer of ambulance, waardoor ze uit ervaring kunnen uitleggen wat er precies gebeurt bij de afhandeling van een calamiteit. Hierdoor vinden onze BHV’ers de trainingen zeer prettig. Het contact met de accountmanager, trainers en de backoffice verloopt dusdanig goed, dat we deze mooie samenwerking voort blijven zetten.

Kelvion

Collin van Beek, HSE Coördinator

SMST

IVM verzorgt diverse trainingen voor onze productiemedewerkers. Dankzij goed overleg en een juiste inschatting van de leerdoelen en competenties, sluiten de trainingen goed aan bij de behoeftes van het personeel. De geïnteresseerde trainers, die ervoor open staan om ons bedrijf te leren kennen, hebben de juiste kennis en dit resulteert in geslaagde trainingen. IVM laat door middel van een stukje flexibiliteit zien dat ze oog hebben voor de wensen van de klant. Ze denken goed mee en bewegen met ons mee voor zover dat mogelijk is. Laagdrempelig en snel contact zorgen voor een goede samenwerking. Er wordt altijd snel gereageerd en actie ondernomen.

SMST

Verena van der Werf, HR Officer

Teijin Aramid

De samenwerking tussen IVM en Teijin is goed en voelt als laagdrempelig. Tevens is de bereikbaarheid van IVM ook prima. Het praktijkdeel van de heftrucktrainingen hebben we in overleg op een andere manier vorm gegeven zodat het veel effectiever is geworden. IVM denkt goed mee met de klant. Tevens verstaan de trainers hun vak, zijn op tijd en goed voorbereid.

Teijin Aramid

Harry Bijl, Opleidingsadviseur

GEA

Het fijne aan de samenwerking met IVM is het enorme aanbod trainingen, de mogelijkheden voor maatwerktrainingen en dat er altijd wordt meegedacht in oplossingen. Trainingen, zowel intern als extern, zijn altijd van hoog niveau en worden plezierig ervaren. Daarnaast zorgt de portal van IVM voor een goed overzicht van welke trainingen onze medewerkers gevolgd hebben en wanneer de volgende trainingen ingepland moeten worden. Kortom, het complete pakket bij één partij!

GEA

Kenny Olijslagers, HSE Coordinator

Gemeente Zwolle

"De gemeente Zwolle en IVM zijn al vele jaren partners op het gebied van veiligheidstrainingen: zoals bijvoorbeeld VCA en BHV. De cursisten- en opleidingenadministratie wordt steeds meer geautomatiseerd (met in achtneming van AVG-wetgeving) waardoor de bereidwillige medewerking van IVM goed tot uiting komt. Ook het schakelen bij BHV trainingen voor nieuwe (opvang) locaties verloopt soepel en snel. Deskundig advies bij het naar hoger level brengen van BHV-team door de inzet van diverse soorten trainingen en benodigde middelen hoort ook bij het ontzorgen van ons als opdrachtgever. Kortom: prima partner voor ons om BHV mee te organiseren." 

Gemeente Zwolle

Sandra Borgmeijer - Westera, Facilitair adviseur

Urenco

“Urenco werkt inmiddels al jaren samen met IVM voor al haar BHV en EHBO trainingen. Dit gaat altijd in prettige samenwerking. De flexibiliteit en de competenties van de trainers wordt zeer gewaardeerd en ook door de BHV’ers als prettig ervaren. Dankzij IVM zijn onze BHV’ers goed opgeleid en in staat op te treden wanneer dat nodig mocht zijn. IVM en Urenco hechten beiden veel belang aan veiligheid en preventie en promoten dat graag breder. Dit heeft geleid tot een succesvolle samenwerking tijdens open dagen.”

Urenco

Roy Veldhof, Manager Safeguards Urenco Netherlands

Stork IMM

"Stork IMM is al meer dan 50 jaar leverancier van spuitgietmachines. Deze machines zijn van een dergelijke omvang en gewicht dat hier niet zonder de juiste veiligheidstraining aan gewerkt mag worden. IVM verzorgt daarom voor ons verschillende basis- en herhalingstrainingen. Daarnaast hebben we bij Stork IMM een BHV-organisatie welke ook regelmatig door IVM getraind wordt. Wij zijn erg blij met deze jarenlange constructieve samenwerking." 

Stork IMM

Jos Rutten, Preventie & Facilitair & Onderhoud

Ausnutria

"Wij kennen IVM als een hands on en flexibele organisatie. De interactie voelt als een quick respons samenwerking waarbij vragen worden omgezet naar constructieve acties. Het online klantportaal geeft een vertrouwelijk en zorgvuldig overzicht waarbij jij als klant de cursussen plant en bewaakt samen met IVM. De BHV-organisatie binnen ons bedrijf is gegroeid door de combinatie van theorie maar vooral de praktijk uitvoeringen. De gedrevenheid van IVM werkt dan ook als positieve prikkel voor Ausnutria." 

Ausnutria

Arjan van Dijk, Projectmanager Productie

Zeton

"IVM ondersteunt Zeton als organisatie op het gebied van training en borging van veiligheid. Dit kunnen algemene trainingen zijn zoals het verzorgen van BHV trainingen op locatie, maar ook het ondersteunen in trainingen op maat zoals veilig werken op hoogte of fysieke belasting. Mijn IVM contactpersoon fungeert ook als vraagbaak bij complexere vraagstukken. Hij kan mij altijd koppelen aan een deskundige binnen maar ook buiten de organisatie. Vooral dat laatste aspect maakt het zo prettig om met IVM samen te werken, de kennis in het netwerk is ongekend veelzijdig."

Zeton

Jeroen de Lange, QHSE Engineer

certificate
0+
Veiligheidstrainingen
people
0+
Jaar ervaring
options
0%
Landelijke dekking
leveringszekerheid
0%
Klanttevredenheid