WMWVElement-licht-1.pngVeiligheidstrainingen

Icoon-Compleet-Aanbod.png

Compleet aanbod

Alle online en klassikale veiligheidstrainingen die u zoekt

Icoon-Flexibiliteit.png

Flexibiliteit

Veiligheidstrainingen waar en wanneer het u past

Icoon-Effectiviteit.png

Effectiviteit

Uw mensen leren in de praktijk en kunnen alles direct toepassen

Icoon-Digitaal-Ontzorgen-1.png

Digitaal ontzorgen

24/7 inzicht in en controle op (management)informatie

De beste online veiligheidsopleider

  • Innovatieve e-learning
  • Ontwikkel modules met onze onderwijskundigen & veiligheidsspecialisten
  • Microleren met Safetybites

Meer weten?

GEA

Het fijne aan de samenwerking met IVM is het enorme aanbod trainingen, de mogelijkheden voor maatwerktrainingen en dat er altijd wordt meegedacht in oplossingen. Trainingen, zowel intern als extern, zijn altijd van hoog niveau en worden plezierig ervaren. Daarnaast zorgt de portal van IVM voor een goed overzicht van welke trainingen onze medewerkers gevolgd hebben en wanneer de volgende trainingen ingepland moeten worden. Kortom, het complete pakket bij één partij!

GEA

Kenny Olijslagers, HSE Coordinator

Gemeente Zwolle

"De gemeente Zwolle en IVM zijn al vele jaren partners op het gebied van veiligheidstrainingen: zoals bijvoorbeeld VCA en BHV. De cursisten- en opleidingenadministratie wordt steeds meer geautomatiseerd (met in achtneming van AVG-wetgeving) waardoor de bereidwillige medewerking van IVM goed tot uiting komt. Ook het schakelen bij BHV trainingen voor nieuwe (opvang) locaties verloopt soepel en snel. Deskundig advies bij het naar hoger level brengen van BHV-team door de inzet van diverse soorten trainingen en benodigde middelen hoort ook bij het ontzorgen van ons als opdrachtgever. Kortom: prima partner voor ons om BHV mee te organiseren." 

Gemeente Zwolle

Sandra Borgmeijer - Westera, Facilitair adviseur

Urenco

“Urenco werkt inmiddels al jaren samen met IVM voor al haar BHV en EHBO trainingen. Dit gaat altijd in prettige samenwerking. De flexibiliteit en de competenties van de trainers wordt zeer gewaardeerd en ook door de BHV’ers als prettig ervaren. Dankzij IVM zijn onze BHV’ers goed opgeleid en in staat op te treden wanneer dat nodig mocht zijn. IVM en Urenco hechten beiden veel belang aan veiligheid en preventie en promoten dat graag breder. Dit heeft geleid tot een succesvolle samenwerking tijdens open dagen.”

Urenco

Roy Veldhof, Manager Safeguards Urenco Netherlands

Stork IMM

"Stork IMM is al meer dan 50 jaar leverancier van spuitgietmachines. Deze machines zijn van een dergelijke omvang en gewicht dat hier niet zonder de juiste veiligheidstraining aan gewerkt mag worden. IVM verzorgt daarom voor ons verschillende basis- en herhalingstrainingen. Daarnaast hebben we bij Stork IMM een BHV-organisatie welke ook regelmatig door IVM getraind wordt. Wij zijn erg blij met deze jarenlange constructieve samenwerking." 

Stork IMM

Jos Rutten, Preventie & Facilitair & Onderhoud

Ausnutria

"Wij kennen IVM als een hands on en flexibele organisatie. De interactie voelt als een quick respons samenwerking waarbij vragen worden omgezet naar constructieve acties. Het online klantportaal geeft een vertrouwelijk en zorgvuldig overzicht waarbij jij als klant de cursussen plant en bewaakt samen met IVM. De BHV-organisatie binnen ons bedrijf is gegroeid door de combinatie van theorie maar vooral de praktijk uitvoeringen. De gedrevenheid van IVM werkt dan ook als positieve prikkel voor Ausnutria." 

Ausnutria

Arjan van Dijk, Projectmanager Productie

Zeton

"IVM ondersteunt Zeton als organisatie op het gebied van training en borging van veiligheid. Dit kunnen algemene trainingen zijn zoals het verzorgen van BHV trainingen op locatie, maar ook het ondersteunen in trainingen op maat zoals veilig werken op hoogte of fysieke belasting. Mijn IVM contactpersoon fungeert ook als vraagbaak bij complexere vraagstukken. Hij kan mij altijd koppelen aan een deskundige binnen maar ook buiten de organisatie. Vooral dat laatste aspect maakt het zo prettig om met IVM samen te werken, de kennis in het netwerk is ongekend veelzijdig."

Zeton

Jeroen de Lange, QHSE Engineer

GGZ Ecademy

"We vinden het belangrijk dat de theorie vanuit casuïstiek te benaderen is. Evenals een goede didactische overweging. Die combinatie komt in de module van IVM sterk naar voren." 

GGZ Ecademy

M. Botter, Coördinator Ontwikkeling & Communicatie

Stork

In de jarenlange samenwerking heeft IVM zich bewezen als een betrouwbare leverancier. De medewerkers van IVM zijn doelgericht, flexibel en betrokken. Deze organisatie heeft dienstbaarheid hoog in het vaandel staan.

Stork

Jane Bakker

Forbo

Werk samen met mensen van wie je iets kunt leren, is een citaat die op IVM van toepassing is. Forbo is nog steeds erg tevreden hoe de veiligheidsopleidingen van IVM worden gegeven aan onze medewerkers. Ongevallen voor zijn en waken over elkaar, staat bij Forbo op 1.

Forbo

Wibo Murk, Coördinator veiligheidsopleidingen

Prysmian Group

Safety first! Dat is het motto van Prysmian Group. De samenwerking met IVM is voor ons essentieel om deze krachtige boodschap te laden en waar te maken. Iedere training helpt ons om weer een stukje veiliger te worden en dat is van onschatbare waarde.

Prysmian Group

Marco de Jong, R&D assistant, Head ERT

certificate
0+
Veiligheidstrainingen
people
0+
Jaar ervaring
options
0%
Landelijke dekking
leveringszekerheid
0%
Klanttevredenheid