leveringszekerheid
0%
Leveringszekerheid
options
0 h
Bereikbaarheid
options
0%
Landelijke dekking
0+
Veiligheidsprofessionals
Erwin de Jong
Erwin de Jong
Alex Kempers
Alex Kempers
Herbert van Larsdonk
Herbert van Larsdonk
Karin Mepschen
Karin Mepschen
Tonny Mug
Tonny Mug
Sonja Nobel
Sonja Nobel
Jan Sok
Jan Sok

DE VEILIGHEIDSPROFESSIONALS VAN IVM

IVM is uw safety partner voor al uw projecten.  Ervaren en goed opgeleide deskundigen zorgen ervoor dat het werk op locatie altijd veilig doorgaat. Of het nu gaat om beleid creëren of uitvoeren, onze mensen staan voor u klaar.

U komt onze veiligheidsprofessionals overal in Nederland tegen in de volgende sectoren;  olie & gas (on- en offshore), (petro) chemie en raffinage,  water- en energiemaatschappijen, industrie, engineering & constructie, afvalverwerkende industrie, bouw en infra. In deze sectoren worden wij ingeschakeld door contractors, subcontractors & leveranciers en owners. 

Met onze professionals haalt u naast capaciteit, flexibiliteit en kwaliteit bovenal veiligheid in huis. Veiligheidspersoneel en veiligheidsmiddelen op de momenten dat het u uitkomt. Meer weten?  

Neem contact op  Onze werkwijze

Stork

"Dankzij IVM is het makkelijker voor mij om een crash stop te handelen. De periode dat veel van mijn tijd opgeslokt werd door het begeleiden van mangatwachten is voorbij. IVM zet direct de juiste mensen op de juiste plek in waardoor ik me meer kan concentreren op alle andere zaken zoals de techniek, coördineren, veiligheid algemeen, veiligstellen installatie etc."

Stork

E. van der Tuuk, Construction manager

BioMCN

"Tijdens deze stop bleek hoe belangrijk het is om veiligheidsregels te blijven herhalen en dat veilig werken toch niet altijd vanzelfsprekend is. Tijdens de dagelijkse rondes van de veiligheidstoezichthouders moest er bijvoorbeeld herhaaldelijk gewezen worden op het ongewenste gebruik van mobiele telefoons. Bijzondere voorvallen werden ter plekke goed aangepakt en vervolgens besproken in de toolbox."

BioMCN

Mw. K. Boersema, VGM-coördinator

PPG Coatings

"We zijn een BRZO bedrijf waar we met verschillende gevaarlijke stoffen te maken hebben. Wanneer bij onderhoudsstops tanks en leidingen geopend worden hebben we te maken met line-breaking, dat is bij ons echt een aandachtspunt. Je hebt dan wel mensen nodig die kundig zijn met line-breaking. De veiligheidskundige ondersteuning van IVM hierbij is erg goed. We hebben een prettige samenwerking en goede ervaring met de medewerkers van IVM."

PPG Coatings

Dhr. M. Peters, EHS Manager

Eneco

"De manier waarop IVM zaken doet is ervaren als plezierig, niet opdringerig en gefocust op het helpen van de klant. Het feit dat IVM in het noorden lokale mensen heeft die kennis hebben van de procedures van Eneco hielp enorm."

Eneco

Dhr. J. Koch, Sr. HSSE Manager Wind & Projects

BAM Infra

"IVM heeft kennis en kunde van veiligheid en is in staat om een juist beeld te krijgen van wat ik als klant wil. De screening van een vacature is goed en gedegen. Ze luisteren goed, handelen correct, reageren snel als het kan, bellen altijd terug en leveren goede mensen tegen een goed budget die passen bij wat ik zoek. De manier waarop ik als klant wordt benaderd is te kenmerken met de woorden: persoonlijk, open, eerlijk en met respect."

BAM Infra

Dhr. V. Ramon, KAM Teamleider Multidisciplinaire trajecten

NAM

"De mensen bij IVM zijn vakbekwaam. De manier waarop zij in het veld werken, als veiligheidskundige of veiligheidscoach, is heel open. Ze weten op een prettige manier de discussie benaderbaar te maken, en werken zo verbindend tussen hun eigen rol en de rol die anderen in het veld hebben. Ze hebben kennis op HSE-niveau, zijn kundig en multifunctioneel inzetbaar. De relatie met IVM gaat ver terug en biedt veel vertrouwen. Als ik veiligheidspersoneel nodig heb ga ik daarom naar IVM."

NAM

Dhr. J-H. Hoogland, Senior Operation Supervisor Noord