Instituut voor Veiligheid & Milieu

Werk en veiligheid. Daar sta je niet op elk moment bij stil. Wij wel. Werken en veiligheid gaan voor ons hand in hand. Wij maken van veiligheid een zekerheid.

Als specialist in arbeidsveiligheid en brandveiligheid, bedrijfshulpverlening en crisismanagement stellen wij mensen voorop. Zorgeloos werken in een betrouwbare omgeving. Dat is waar het ons om gaat. Al meer dan 30 jaar geven wij invulling aan het veiligheidsbewustzijn en -beleid binnen bedrijfsleven en overheid. IVM helpt organisaties en hun medewerkers veiliger werken. Zo leert men passend handelen in noodsituaties en worden ongevallen voorkomen. Veiligheid maak je immers samen.

De schakel in veiligheid

Investeren in kennis zien wij als de basis voor veiligheid. Daarom werken wij vanuit educatie en innovatie. Voorop- en vooruitlopen door onze kennis continu te verrijken, te vernieuwen en te delen. Zo is actuele en parate kennis een garantie. Op ieder moment. Wij stemmen onze dienstverlening af op elke specifieke vraag en situatie. Kwaliteit op maat dus. Met IVM als deskundige en betrouwbare partner voor advies, training, opleiding en detachering is een veilige werkomgeving gewaarborgd. Zowel vandaag als morgen.
 
Meer dan 100 professionals en een uitgebreid netwerk van freelance medewerkers staan samen garant voor een altijd passend aanbod. Of het nu gaat om een risico inventarisatie of een praktische BHV training. Vanuit één van onze trainingscentra in het land of mobiele trainingsunits voor een incompany training.
 
IVM. Wij maken werk veilig.

Missie & Visie
De missie is waarvoor wij staan. IVM heeft een ambitieus beeld van de toekomst. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een veilige en gezonde werkomgeving. Daarom is onze missie: Wij willen werk veilig maken!
Organisatie
De directie is verantwoordelijk voor het dagelijkse bestuur en de realisatie van de strategie. Vanzelfsprekend hoort hierbij ook de naleving van relevante wet- en regelgeving, de beheersing van de risico’s verbonden aan de ondernemingsactiviteiten en de financiering van de onderneming.
Integriteit
IVM hecht er belang aan dat werknemers van IVM, maar ook ex-werknemers, zzp-ers, uitzendkrachten en vrijwilligers, een vermeend aan het werk gerelateerde misstand in de onderneming kunnen melden.
Certificeringen
Investeren in kennis zien wij als de basis voor veiligheid. Daarom werken wij vanuit educatie en innovatie. Voorop- en vooruitlopen door onze kennis continu te verrijken, te vernieuwen en te delen.
Privacy Statement
Het Instituut voor Veiligheid en Milieu B.V. (IVM) respecteert te allen tijde de privacy van de kandidaten en van de opdrachtgevers. IVM verzamelt daarom uitsluitend gegevens die op vrijwillige basis worden verstrekt.
Historie
Het Instituut voor Veiligheid en Milieu (IVM) is in 1988 opgericht door Maarten Veenvliet, de vader van Marius en Henk Veenvliet die sinds 2007 eigenaars van het bedrijf zijn.
Vacatures
Onze medewerkers hebben hart voor veiligheid. Ze zijn op de hoogte van trends & ontwikkelingen en delen hun kennis graag. Wij staan bekend om onze flexibele inzet en proactieve wijze van werken.