Werkwijze 24/7 direct veiligheidspersoneel

De werkwijze van onze spoeddienst is eenvoudig: u belt omdat u op korte termijn iemand nodig heeft, wij zorgen ervoor dat de juiste persoon op het juiste moment beschikbaar is.

Onze planners Alex Kempers en Karin Mepschen zijn voorbereid op spoedaanvragen, en hebben daarom altijd mensen klaar staan die direct opgeroepen kunnen worden. Wij zorgen ervoor dat de veiligheidsprofessional zich op tijd meldt. Hij of zij is dan al gebrieft over de aard van de werkzaamheden, heeft de juiste PBM's én eventuele andere veiligheidsmiddelen mee.

Tijdens kantoortijden belt u 088-1663004 en bij spoed buiten kantoortijden staan wij voor u klaar via het nummer 06-11335309. 

Mail onze planning

Werkwijze stops, turnarounds & shutdowns

Staat er een grote onderhoudsstop, shutdown of turnaround op de planning? IVM ontzorgt op het gebied van veiligheid. Zowel bij de projectvoorbereiding, projectplanning én het projectmanagement, bieden we veiligheidskundige ondersteuning. Herbert van Larsdonk denkt graag met u mee over uw behoeftes en hoe wij u maximaal kunnen ontzorgen en ondersteunen op het gebied van veiligheid. 

We kunnen al het nodige veiligheidspersoneel leveren; van mangatwacht tot stralingsdeskundige, inclusief PBM's en overige veiligheidsmiddelen. Voor aanvang van de stop organiseren we een kick-off toolbox, waardoor iedereen goed voorbereid van start gaat. We garanderen een vaste bezetting van deskundige mensen en er kan eenvoudig op- en afgeschaald worden.

Herbert is bereikbaar via het algemene nummer 088-1663000

Stuur een mail

Werkwijze interim veiligheidsmanagement

Naast onze eigen veiligheidskundigen, beschikken onze QHSE recruiters over een uitgebreid landelijk netwerk van (Q)HSE specialisten.

Het traject start met uw wensen en eisen. Welke kennis, kunde en ervaring heeft de ideale kandidaat nodig om de functie naar wens te vervullen? Met geschikte kandidaten voeren we altijd eerst zelf een gesprek. Zo weten we of zij passen in het door u gewenste profiel. Daarnaast ondergaat elke kandidaat een persoonlijkheidstest, hiermee toetsen we objectief de competenties van de kandidaat. Interview en testresultaten bepalen samen of wij een kandidaat aan u voorstellen.

Onze recruiters Herbert van Larsdonk en Erwin de Jong investeren in langdurige relaties en kunnen daardoor goed inschatten welke kandidaten een goede match zijn met uw bedrijf. Zij zijn te bereiken via 088-1663000.

Mail onze recruiters