Heeft u een vraag?
Ons team helpt u graag verder.

Wilt u een brandwacht huren, offerte aanvragen of een vacature bij ons uitzetten?
Ons team helpt u graag verder. Onderstaand ziet u wie wij zijn en waar u ons voor kunt benaderen.

Mail ons   Bel ons

Bel ons noodnummer buiten kantoortijden

 

Herbert van Larsdonk
Afdelingsmanager

Herbert_rond.pngDoor jarenlang in dienstverlenende bedrijven te werken in onder andere beveiliging, handhaving en veiligheid kan Herbert samen met u bepalen hoe IVM u kan ondersteunen als safety partner. Als afdelingsmanager veiligheidspersoneel is hij op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van veiligheidspersoneel en zorgt voor de juiste gesprekpartner voor uw safety vragen.

06-29099264
h.vanlarsdonk@werkveilig.nl
LinkedIn

Gerrit Leenders
Resource coördinator

Gerrit_rond2-1.pngAls resource en quality coördinator richt Gerrit zijn blik op de toekomst. De planning van vandaag is rond, maar wat voor projecten komen er nog aan, welke mensen zijn daarvoor nodig en beschikken zij over de juiste kwalificaties? Gerrit ziet er op toe dat zowel onze processen als onze mensen aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. 

06-45650622
g.leenders@werkveilig.nl
LinkedIn

Robert Seubring
Regio coördinator

Robert_rond.pngRobert begon als veiligheidsinspecteur en brandwacht. Later werd hij , veiligheidskundige, Norm LSA deskundige en lid van het reddingsteam. Hij is naast theoretisch sterk onderlegd, erg ervaren in de praktijk. Als regio coördinator zorgt hij ervoor dat al onze projecten soepel verlopen. Hij is aanspreekpunt voor opdrachtgevers en begeleidt medewerkers.

088-1663004
r.seubring@werkveilig.nl
LinkedIn

Alex Kempers
Planner

Alex_rond.pngMet de operationele ervaring die Alex heeft als reddingsteam lid, stralingsdeskundige en breed inzetbare Safety Supervisor zorgt Alex er samen met Karin Mepschen voor dat op ieder project de juiste mensen zijn ingepland. En als u een spoedaanvraag doorgeeft via het noodnummer lost hij direct uw capaciteitsprobleem op. 

088-1663004
spplanning@werkveilig.nl
LinkedIn

Karin Mepschen
Planner

Karin_Rond_t.pngMet meerdere jaren ervaring als planner in verschillende branches zorgt Karin  er samen met Alex Kempers voor dat al onze planningen sluitend zijn. Ook als er snel op- of afgeschaald moet worden, weet zij de juiste veiligheidsprofessionals op de juiste plek te zetten. 

088-1663004
spplanning@werkveilig.nl
LinkedIn

Sonja Nobel
Medewerker administratie

Sonja_rond.pngBij ons werk komt veel administratie kijken. Dankzij de ondersteuning van Sonja lopen interne en extrene processen gesmeerd. Urenstaten, facturen, dossiers, zij zorgt ervoor dat al het papierwerk in orde is. 

088-1663004
s.nobel@werkveilig.nl
LinkedIn

Erwin de Jong
Recruiter QHSE

Erwin_Rond_t.pngBent u op zoek naar gekwalificeerd veiligheidspersoneel? Erwin de Jong heeft jarenlange werkervaring in de on- en offshore. Hierdoor heeft hij niet alleen een enorm netwerk van vakmensen, maar weet hij ook precies waar opdrachtgevers in de praktijk naar zoeken.

06-38911108
e.dejong@werkveilig.nl
LinkedIn