Heeft u een vraag?
Ons team helpt u graag verder.

Wilt u een brandwacht huren, offerte aanvragen of een vacature bij ons uitzetten?
Ons team helpt u graag verder. Onderstaand ziet u wie wij zijn  en waar u ons voor kunt benaderen.

Mail ons   Bel ons

Bel ons noodnummer buiten kantoortijden

 

Herbert van Larsdonk
Afdelingsmanager

Herbert_rond.pngDoor jarenlang in dienstverlenende bedrijven te werken in onder andere beveiliging, handhaving en veiligheid kan Herbert samen met u bepalen hoe IVM u kan ondersteunen als safety partner. Als afdelingsmanager veiligheidspersoneel is hij op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van veiligheidspersoneel en zorgt voor de juiste gesprekpartner voor uw safety vragen.

06-29099264
h.vanlarsdonk@werkveilig.nl
LinkedIn

Tonny Mug
Relatiemanager Projecten

Tonny_rond2.pngAls veiligheidskundige heeft Tonny jarenlange ervaring met de veiligheid op projecten van welke grootte dan ook. Bent u bezig met het inplannen van een stop, shutdown, of turnaround? Van veiligheidskundige projectondersteuning tot mangat- en brandwachten, Tonny heeft veiligheidsprofessionals voor al uw planbare projecten. 

06-23222998
t.mug@werkveilig.nl
LinkedIn

Alex Kempers
Planner

Alex_rond.pngMet de operationele ervaring die Alex heeft als reddingsteam lid, stralingsdeskundige en breed inzetbare Safety Supervisor zorgt Alex er samen met Karin Mepschen voor dat op ieder project de juiste mensen zijn ingepland. En als een spoedaanvraag doorgeeft via het noodnummer lost hij direct uw capaciteitsprobleem op. 

088-1663004
spplanning@werkveilig.nl
LinkedIn

Karin Mepschen
Planner

Karin_Rond_t.pngMet meerdere jaren ervaring als planner in verschillende branches zorgt Karin  er samen met Alex Kempers voor dat al onze planningen sluitend zijn. Ook als er snel op- of afgeschaald moet worden, weet zij de juiste veiligheidsprofessionals op de juiste plek te zetten. 

088-1663004
spplanning@werkveilig.nl
LinkedIn

Sonja Nobel
Medewerker administratie

Sonja_rond.pngBij ons werk komt veel administratie kijken. Dankzij de ondersteuning van Sonja en Ramona, lopen interne en extrene processen gesmeerd. Urenstaten, facturen, dossiers, zij zorgen er samen voor dat al het papierwerk in orde is. 

088-1663004
s.nobel@werkveilig.nl
LinkedIn

Ramona van der Weide
Medewerker administratie

Ramona_rond.pngSamen met Sonja ziet Ramona er op toe dat de complete administratie van IVM Veiligheidspersoneel vlot en secuur afgehandeld wordt. Zowel alle gegevens van ons personeel, ZZP'ers en onze opdrachtgevers zijn veilig in haar handen. 

088-1663004
r.vanderweide@werkveilig.nl
LinkedIn

Jan Sok
Recruiter QHSE

Jan_rond.pngMet zijn jarenlange ervaring van veiligheid en het zoeken naar de juiste veiligheidsprofessional, zijn landelijk netwerk van veiligheidskundigen, HSE managers  en andere specialisten zorgt Jan ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek komt. Bent u op zoek naar een HSE specialist? Onze veiligheidskundige Jan Sok gaat graag met u in gesprek. 

06-46431767
j.sok@werkveilig.nl
LinkedIn

Erwin de Jong
Recruiter QHSE

Erwin_Rond_t.pngBent u op zoek naar gekwalificeerd veiligheidspersoneel? Erwin de Jong heeft jarenlange werkervaring in de on- en offshore. Hierdoor heeft hij niet alleen een enorm netwerk van vakmensen, maar weet hij ook precies waar opdrachtgevers in de praktijk naar zoeken.

06-38911108
e.dejong@werkveilig.nl
LinkedIn

Claudia Conen
Recruiter QHSE

Claudia_rond.pngBent u op zoek naar extra capaciteit voor op uw HSE afdeling of heeft u een tijdelijke specialist nodig? Claudia Conen heeft jarenlang in de uitzendbranche gewerkt en weet als geen ander hoe ze vraag en aanbod succesvol bij elkaar kan brengen. 

06-49652210
c.conen@werkveilig.nl
LinkedIn