Heeft u door ziekte af afwezigheid een gat in de planning? Lopen de werkzaamheden uit? Of wordt u geconfronteerd met een crashstop of een storing in de brandmeldinstallatie of het sprinklersysteem? IVM kan landelijk 24/7 verschillende veiligheidsprofessionals leveren; brandwachten, mangatwachten, safety supervisors, stralingsdeskundigen of een reddingsteam voor risicovolle werkzaamheden op hoogte en in besloten ruimtes.

  • 24/7 support vanuit de planning
  • Flexibel: snel op- en afschalen mogelijk
  • Gediplomeerd veiligheidspersoneel inclusief middelen
  • Veel functies direct beschikbaar

Onze ervaring Onze werkwijze

Welke brandwacht of veiligheidswacht heb ik nodig voor mijn klus?
Brandwachten komen in vele soorten en maten en zijn inzetbaar bij uiteenlopende werkzaamheden in alle branches. In dit artikel zetten we op een rij wat voor soort brandwachten er zijn, waar hun werk uit bestaat en hoe zij ingezet worden.
Alles wat u moet weten over gasmeten, gasmetristen en gasmeters
Iedere werknemer heeft recht op een veilige werkplek. Iemand die in een besloten ruimte werkt in de (chemische) industrie heeft echter met andere risico’s te maken dan een kantoormedewerker. Het uitvoeren van gasdetecties is voor deze mensen een belangrijke voorwaarde voor een veilige werkplek. In dit artikel geven we achtergrondinformatie over het belang van gasmetingen.
Praktische tips om een effectieve toolbox meeting te organiseren
De letterlijke vertaling van toolbox is gereedschapskist. En dat is eigenlijk ook wat deze meeting is; het uitdelen van tools om samen veilig te kunnen werken. Maar hoe organiseer je een effectieve toolboxmeeting? En hoe vaak moet je deze organiseren? In dit artikel gaan we er dieper op in en zetten we wat handige tips op een rij.
Klik hier voor meer nieuws en achtergronden over arbeidsveiligheid
IVM ondersteunt haar opdrachtgevers bij werk veilig maken. Dit doen we door de inzet van vakbekwaam veiligheidspersoneel en -middelen, en door het geven van veiligheidstrainingen en het verzorgen van adviezen. Op deze pagina leest u het laatste nieuws en achtergronden over al onze werkzaamheden.
Stork

"Dankzij IVM is het makkelijker voor mij om een crash stop te handelen. De periode dat veel van mijn tijd opgeslokt werd door het begeleiden van mangatwachten is voorbij. IVM zet direct de juiste mensen op de juiste plek in waardoor ik me meer kan concentreren op alle andere zaken zoals de techniek, coördineren, veiligheid algemeen, veiligstellen installatie etc."

Stork

E. van der Tuuk, Construction manager

BioMCN

"Tijdens deze stop bleek hoe belangrijk het is om veiligheidsregels te blijven herhalen en dat veilig werken toch niet altijd vanzelfsprekend is. Tijdens de dagelijkse rondes van de veiligheidstoezichthouders moest er bijvoorbeeld herhaaldelijk gewezen worden op het ongewenste gebruik van mobiele telefoons. Bijzondere voorvallen werden ter plekke goed aangepakt en vervolgens besproken in de toolbox."

BioMCN

Mw. K. Boersema, VGM-coördinator

PPG Coatings

"We zijn een BRZO bedrijf waar we met verschillende gevaarlijke stoffen te maken hebben. Wanneer bij onderhoudsstops tanks en leidingen geopend worden hebben we te maken met line-breaking, dat is bij ons echt een aandachtspunt. Je hebt dan wel mensen nodig die kundig zijn met line-breaking. De veiligheidskundige ondersteuning van IVM hierbij is erg goed. We hebben een prettige samenwerking en goede ervaring met de medewerkers van IVM."

PPG Coatings

Dhr. M. Peters, EHS Manager

NAM

"De mensen bij IVM zijn vakbekwaam. De manier waarop zij in het veld werken, als veiligheidskundige of veiligheidscoach, is heel open. Ze weten op een prettige manier de discussie benaderbaar te maken, en werken zo verbindend tussen hun eigen rol en de rol die anderen in het veld hebben. Ze hebben kennis op HSE-niveau, zijn kundig en multifunctioneel inzetbaar. De relatie met IVM gaat ver terug en biedt veel vertrouwen. Als ik veiligheidspersoneel nodig heb ga ik daarom naar IVM."

NAM

Dhr. J-H. Hoogland, Senior Operation Supervisor Noord

Brandwacht (Rijksgediplomeerd)

Na mijn brandweercarrière ben ik in 2008 bij IVM begonnen als brandwacht en het geeft me nog steeds veel plezier als de planning me op een mooie klus zet bij een van onze opdrachtgevers. Ik haal veel voldoening uit het feit dat dankzij mijn medewerking in verschillende teams, iedereen na afloop van het werk weer gezond en wel richting hun gezinnen gaat.

Brandwacht (Rijksgediplomeerd)

H. Fröling

Safety Supervisor en OVK

Ik heb mijn PBM's en werkkleding standaard in de auto liggen, dus als ik een belletje van de planning krijg voor een spoedklus, smeer ik een broodje en spring ik in de auto. Indien nodig krijg ik een briefing, maar meestal word ik ingezet op projecten waar ik al bekend mee ben. We verspillen geen tijd, direct na aankomst kan ik van start.

Safety Supervisor en OVK

J. Mulder

Safety Supervisor, stralingsdeskundige, OVK & reddingsteamlid

Als coördinator zorg ik er tijdens een stop voor dat ik vooruit loop op de behoeften van de opdrachtgever. Ik zorg ervoor dat alle mangatwachten de juiste instructies en planning ontvangen, zodat mijn contactpersoon weet dat hij daar geen omkijken naar heeft en zich kan concentreren op zijn andere taken.

Safety Supervisor, stralingsdeskundige, OVK & reddingsteamlid

J. Fröling

Brandveiligheidswacht (rijksgediplomeerd)

Als lid van het reddingsteam moet je continu paraat zijn en direct kunnen ingrijpen als het nodig is. Vanuit mijn ervaring bij de brandweer, is dit voor mij vrij makkelijk te doen. Ik kan goed omgaan met die spanning die erbij komt kijken.

Brandveiligheidswacht (rijksgediplomeerd)

L. Kooiker

Stralingsdeskundige, brandwacht, mangatwacht & reddingsteamlid

Niemand wil onveilig werken of onnodig risico lopen. Bij onveilige situaties spreek ik daarom mensen beheerst aan op hun gedrag en ik geef altijd onderbouwing. Ik luister naar het standpunt van de ander en sta open voor alternatieven.

Stralingsdeskundige, brandwacht, mangatwacht & reddingsteamlid

S. van Eijck

Brandwacht

Doordat je vaak met dezelfde mensen samenwerkt, is er een ontspannen sfeer. Hierdoor is het ook makkelijk voor mij om feedback te geven op hoe mensen werken. Als ik zie dat iets veiliger kan, geef ik dat altijd aan. Mijn doel is dat iedereen aan het eind van de dag gezond naar huis kan, terug naar hun gezin.

Brandwacht

W. Herron

Brandwacht

Als mensen doorhebben wat de risico’s zijn en hoe ze die kunnen afdekken, werkt dat voor hen ook veel fijner. Dan begrijpen mensen ook dat werken met gevaarlijke stoffen niet gevaarlijk hoeft te zijn, zolang jij je maar aan de regels houdt. Ik heb maar één doel: een veilige werkomgeving voor iedereen.

Brandwacht

R. van de Peppel

Alex Kempers
Alex Kempers
Gerrit Leenders
Gerrit Leenders
Karin Mepschen
Karin Mepschen

Huur direct personeel in!

Onze resource coördinator Gerrit Leenders zorgt er samen met planners Alex Kempers en Karin Mepschen voor dat de juiste veiligheidsprofessional ingepland wordt voor uw klus. Tijdens kantoortijden zijn zij te bereiken via 088-1663004 en  spplanning@werkveilig.nl.
Buiten kantoortijden kunt u ons noodnummer bellen: 06-11335309

Onze mensen  Onze werkwijze

options
0 uur
Bereikbaarheid
leveringszekerheid
0%
Leveringszekerheid
0
Gasmetingen per jaar
0
LMRA's per jaar