Wij maken werk veilig!

Veiligheidsadvies

Meer info

Bedrijfsnoodplan (BNP)

Een praktisch en efficiënt plan dat werkt. Voor uw organisatie en voor uw medewerkers. Het bedrijfsnoodplan vertelt in duidelijke taal wat er moet gebeuren bij calamiteiten. Een heldere beschrijving van noodprocedures, de werkomgeving en functionele instructies. Daarmee weet iedereen waar hij aan toe is. Oók wanneer secondes tellen.

 

Ingegeven door jarenlange ervaring hebben wij onze eigen lay-out ontworpen waar we heel trots op zijn.  Compleet, praktisch en efficiënt. Hierin zijn alle componenten van een ontruimingsplan volgens de NEN 8112 terug te vinden. Maar ons bedrijfsnoodplan gaat veel verder: het beschrijft alle scenario’s waarvoor BHV-ers op pad moeten. En dat in een slank en zeer toegankelijke lay-out. Onze klanten zijn hier zeer tevreden over: duidelijk, geen overbodige teksten, slank, zeer toegankelijk en compleet.

Ons bedrijfsnoodplan bestaat uit een basisplan en een operationeel plan. Een deel voor vredestijd en een deel voor oorlogstijd.

Het basisplan is voor vredestijd. Het  beschrijft hoe de BHV is georganiseerd en beheerd wordt in uw bedrijf. Het bevat informatie die niet direct nodig is tijdens een calamiteit maar die men wel op papier wil vastleggen.

Het operationele plan is voor oorlogstijd. Ontdaan van alle overbodige tekst met uitsluitend de informatie die nodig is tijdens een calamiteit. Overzichtelijke gebouwgegevens, korte instructies, duidelijke tekeningen. Flow-charts met instructies en actielijsten die tijdens de inzet kunnen worden gebruikt. Geleverd in een speciaal ontworpen koffer, met ruimte voor plattegronden  Want ook daar is goed over nagedacht. Uw BHV-ers hebben alles bij de hand.

 

Bedrijfsnoodplan
Ons bedrijfsnoodplan is geschikt voor alle soorten bedrijven. Wij hebben een lay out voor kleine en grotere organisaties. Met eventueel afgeleide afdelingsnoodplannen voor organisaties met veel afdelingen binnen één gebouw, zoals een ziekenhuis of verzorgingscomplex. Hebt u meerdere vestigingen in het land? Dan wordt er een mix gemaakt, die allemaal passen onder één bedrijfsnoodplan.
BHV stappenplan
De beproefde opbouw van ons bedrijfsnoodplan heeft model gestaan voor onze eigen ontwikkelde E-learning. Ze sluiten naadloos op elkaar aan.