Heeft u een vraag?

Ons team helpt u graag verder.

Heeft u vragen over crisismanagement, veiligheidsmanagement of het inrichten van uw BHV organisatie? 
Ons team helpt u graag verder. Onderstaand ziet u wie wij zijn en waar u ons voor kunt benaderen.

Mail ons   Bel ons

Henk_rond_nw.png

Henk Veenvliet
Veiligheidsmanager & HVK

088-166 3000
06-5332 8916
                                           h.veenvliet@werkveilig.nl

Gespecialiseerd in:

 • Crisismanagement
 • Bedrijfsnoodorganisaties
 • Risicomanagement

Over Henk:

Na het afronden van zijn studie Chemische Technologie, koos Henk ervoor om de opleiding Hogere Veiligheidskunde te doen. Hierdoor is hij zowel op het gebied van chemie als arbeidsveiligheid sterk onderlegd, waardoor hij als crisis- en HSE(Q)-manager goed inzicht heeft in de verschillende risico's bij bedrijven in de chemische industrie.  

Henk werkt al sinds 1992 bij IVM en in 2007 heeft hij het bedrijf samen met zijn broer Marius overgenomen. Hij weet dus uit de praktijk hoe het is om als manager keuzes te moeten maken met betrekking tot de veiligheid van je medewerkers en deze ervaring neemt hij mee in al zijn adviezen.  

In de afgelopen 30 jaar heeft Henk zeer veel ervaring op gedaan in de publieke sector, industrie en verhoogd risico zware ongevallen bedrijven, op zowel langlopende als korten projecten op het gebied van veiligheid. 

LinkedIn

Willy_rond.png

Willy Antonissen
Senior Consultant

088-166 3000
06-2788 1950
                                           w.antonissen@werkveilig.nl

Gespecialiseerd in:

 • Crisismanagement
 • Bedrijfsnoodorganisaties
 • Risicomanagement

Over Willy:

Veiligheid loopt als een rode draad door Willy zijn lange loopbaan. Hij startte als verpleegkundige op de intensive care en heeft zich doorlopend om- en bij laten scholen op het gebied van veiligheid en management. Zo heeft hij onder andere als Hoofd BHV en Adviseur Bedrijfshulpverlening en Brandveiligheid gewerkt in een groot ziekenhuis met meerdere locaties.  

In 2007 maakte hij de overstap naar IVM waar hij zich verder heeft gespecialiseerd in Business Continuity Management. 

Dankzij zijn uitgebreide kennis en ervaring met crisismanagement en complexe noodorganisaties is hij een veel geziene gast in ziekenhuizen, opleidingsinstituten en boardrooms in heel Nederland. Samen met de rest van ons team zorgt hij ervoor dat bedrijven hun bedrijfsnoodorganisatie goed op orde hebben en voorbereid zijn op elke crisis. 


LinkedIn

The-re-se-Petersen.pngThérèse Petersen
Specialist Opleiden & Oefenen

088-166 3000
06-2909 9657
                                                t.petersen@werkveilig.nl

Gespecialiseerd in: 

 • Bedrijfsnoodorganisaties (inclusief FiRe bno)
 • Crisismanagement

Over Thérèse:

Thérèse is 23 jaar lid van de vrijwillige brandweer geweest en weet als geen ander wat voor verwoestende effecten gebrekkige brandveiligheid kan hebben. Voor haar werk als brandmeester heeft ze een koninklijke onderscheiding gekregen. 

Naast haar vrijwilligerswerk bij de brandweer, heeft ze ook bij de veiligheidsregio Flevoland gewerkt bij de afdeling operationele voorbereiding. In die rol is ze betrokken geweest bij het CoPI, ROT, GBT en RBT. In 2010 heeft ze de overstap gemaakt naar IVM. 

Dankzij haar uitgebreide werkervaring en als gecertificeerd veiligheidskundige en specialist oefenen en opleiden heeft ze niet alleen zicht op risico's, maar weet ze ook hoe ze effectief aan mensen en teams kan leren hoe ze daarmee om moeten gaan. En als het dan toch mis gaat, zullen mensen dankzij haar kennis direct kunnen handelen om erger te voorkomen. 


LinkedIn

Dinant_rond.pngDinant Berteler
RI&E Specialist & Veiligheidskundige

088-166 3000
06-1089 3939
                                                d.berteler@werkveilig.nl

Gespecialiseerd in:

 • Bedrijfsnoodorganisaties
 • Risicomanagement

Over Dinant:

Dinant begon zijn carrière in de industrie. Als revisie- en onderhoudmonteur en als lid van de bedrijfsbrandweer, ontwikkelde Dinant een scherpe blik voor veiligheid en begreep hij al snel wat voor risico's er kleven aan werken met machines en dat mensen altijd een restrisico zijn. 

In 2002 begon hij als veiligheidskundige bij IVM en ontwikkelde hij zich al snel als RI&E specialist. Een ongeluk zit in een klein hoekje, Dinant weet deze altijd in kaart te brengen en passende en effectieve maatregelen voor te stellen. Dit doet hij voor opdrachtgevers in heel Nederland, binnen alle sectoren en branches.

Zijn RI&E adviezen vormen onder andere de basis voor een effectieve BHV organisatie, met BHV'ers die zich bewust zijn van de specifieke (rest)risico's op hun werkvloer. 

LinkedIn

 

Mariska_rond.pngMariska Franken
RI&E Specialist & BPD 1 & Veiligheidskundige 

088-166 3000
06-2900 6462
                                               m.franken@werkveilig.nl

Gespecialiseerd in:

 • Bedrijfsnoodorganisaties
 • Brandpreventievraagstukken
 • Risicomanagement

Over Mariska:

Mariska begon haar arbeidsveiligheidscarrière aan de facilitaire kant met het organiseren van BHV-trainingen. Al snel wilde ze meer de inhoudelijke kant op, en heeft ze onder andere haar diploma Middelbaar Veiligheidskundige (MVK) en Brandpreventiedeskundige 1 (BPD 1) gehaald. Omdat ze haar opleidingen altijd combineerde met de praktijk, heeft ze niet alleen veel theoretische kennis, maar ook veel ervaring met de meest uiteenlopende werkomstandigheden en de bijbehorende risico’s waar werkgevers rekening mee moeten houden. 

Bedrijfsnoodplannen, noodplantekeningen en RI&E’s hebben voor haar geen geheimen en voor haar opdrachtgevers beantwoord ze iedere vraag op het gebied van arbeidsveiligheid. Omdat arbeidsveiligheid een vakgebied is wat altijd in beweging is, blijft Mariska zich doorontwikkelen. Ze is altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en van relevante ontwikkelingen in haar vakgebied en volgt momenteel de opleiding Hogere Veiligheidskunde (HVK) om haar opdrachtgevers nog beter te kunnen bedienen.

LinkedIn

Jaqueline_rond.pngJaqueline Heijnen
HSE adviseur

088-166 3000
06-2855 1649
j.heijnen@werkveilig.nl

Gespecialiseerd in:

 • Risicomanagement

Over Jaqueline:

Na het succesvol afronden van haar opleiding Integrale Veiligheidskundige, ging Jaqueline aan de slag als HSSE Consultant Windenergie. Ook bij haar volgende werkgevers stond duurzame energie centraal. Zo was ze de HSEQ manager voor een internationaal bedrijf in het beheer van verschillende Wind en Zonneparken. Als zelfstandig adviseur is ze de on site HSE constructie manager geweest voor de bouw van een 86MW onshore windpark, en heeft ze verschillende partijen ondersteund met hun project HSE management systeem.  

Na een periode als zelfstandig HSE adviseur gewerkt te hebben, besloot Jaqueline in 2021 haar krachten te bundelen met IVM. Ze zal zich voornamelijk bezighouden met het risicomanagement van onze klanten, zowel binnen als buiten de (duurzame) energiebranche. Hierbij kijkt ze niet alleen naar de regels, maar met name naar wat mensen motiveert om veilig te werken en daarin een praktische uitvoering aan te kunnen geven. 

LinkedIn

Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwe technologieën, risico's en aangepaste wetgeving zorgen ervoor dat arbeidsveiligheid een dynamisch vakgebied is. Onze adviseurs blijven niet alleen altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, maar dragen ook bij aan innovaties door deel te nemen aan verschillende werkgroepen en commissies zoals; 

.

.