28 september 2020

Trainingen IVM Groningen gaan door

Trainingen IVM Groningen gaan door

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus kan het zijn dat de informatie in dit nieuwsbericht achterhaald is. De meest actuele informatie over onze werkwijze leest u op onze speciale coronapagina.

Sinds gisteren zijn er in de veiligheidsregio Groningen extra maatregelen van kracht om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. In dit bericht leest u wat voor invloed dit heeft op onze trainingslocatie in Groningen.

Aanvullende maatregelen veiligheidsregio Groningen

Veiligheidsregio Groningen heeft sinds gisteren (27 september 2020) risiconiveau 2; zorgelijk. Een spannende ontwikkeling voor iedereen en we hopen dat het helpt met het terugdringen van het aantal coronabesmettingen. De aanvullende maatregelen hebben geen invloed op onze dienstverlening in Groningen; al onze trainingen gaan gewoon door.

Wel hebben deze maatregelen invloed op de horeca en de organisatie van evenementen in Groningen. De exacte inhoud van de maatregelen leest u op de website van de veiligheidsregio

Trainingen bij IVM Groningen gaan door

U kunt met een gerust hart op onze locatie in Groningen komen trainen. We trainen in kleine groepen, conform de regels van de Rijksoverheid. In ons trainingsprotocol kunt u lezen welke stappen wij nemen om veilig te kunnen trainen. Sowieso zijn alle basisregels van kracht:

  • Wij schudden geen handen
  • Overal in het gebouw wordt 1,5 meter afstand gehouden en op veel plaatsen is sprake van eenrichtingsverkeer
  • Op meerdere plekken staan ontsmettingsmiddelen
  • Trainers en cursisten wordt verzocht geregeld hun handen te wassen
  • Trainers en cursisten met gezondheidsklachten worden verzocht thuis te blijven 

Op deze pagina geven wij antwoord op de veelgestelde vragen over de maatregelen die wij treffen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. In dit filmpje ziet u hoe wij coronaproof een training verzorgen.

Wilt u meer weten over veilig trainen bij IVM Groningen? Uw contactpersoon helpt u graag verder. Heeft u nog geen contactpersoon? Neem dan contact op met ons hoofdkantoor: 088-166 3000 of verkoop@werkveilig.nl

Terug