Flexibel trainen waar en wanneer u wilt

Icoon-Flexibiliteit.pngOm onnodig procesverlies te voorkomen, is het belangrijk dat uw werkprocessen door kunnen blijven lopen. Dat is het uitgangspunt van onze flexibele planningen. Wij bieden ruim 100 verschillende veiligheidstrainingen en uw mensen kunnen deze volgen wanneer het u het beste past.

Heeft u te maken met last-minute aanmeldingen in verband met verlopen certificaten, nieuw personeel of ziektes? Of is ruim van te voren duidelijk wie wanneer getraind moet worden? Voor veel van onze opdrachtgevers werken we met dynamische planningen; wat mogelijk is zetten we ruim van te voren vast, de rest kunnen we ad hoc regelen.

Zo leveren wij voorspelbaarheid met optimale flexibiliteit.

Flexibiliteit door:

  • Groepstrainingen op elke locatie
  • Uw planning is leidend
  • Landelijk open trainingen BHV & VCA
  • Bij u of bij ons
  • Last-minute trainen mogelijk

smartphone.png    088 166 3006 
ivm-icoon-mail.png   verkoop@werkveilig.nl 

Spoed


Heeft u met spoed een training nodig? Mail of bel direct: verkoop@werkveilig.nl of 088-166 3006.

Wij begrijpen dat het niet mogelijk is om werkzaamheden uit te stellen omdat een verplicht veiligheidscertificaat ontbreekt of verlopen is. Daarom kunnen wij verschillende veiligheidstrainingen met spoed organiseren. Zo weet u zeker dat de werkzaamheden veilig en ongestoord door kunnen blijven gaan. 

Trainen met eigen groepen


Wilt u met uw eigen groep trainen? Neem dan contact met ons op via verkoop@werkveilig.nl of 088-166 3006.

Veiligheid moet werkbaar en praktisch zijn. Wij begrijpen dat het niet mogelijk is om een afdeling te sluiten zodat een heel team op training kan, of om werkzaamheden uit te stellen omdat een verplicht veiligheidscertificaat ontbreekt of verlopen is. Daarom vinden wij het belangrijk om u de flexibiliteit te bieden die u nodig heeft. Wij kunnen uw eigen mensen trainen op een locatie van uw keuze. Meer weten over de kwaliteitseisen die wij stellen aan onze locaties? Klik hier.

Trainen waar u wenst


NL.pngU bent van harte welkom in onze goed uitgeruste trainingscentra. We hebben verschillende praktijkruimtes ingericht, waar we de meest uiteenlopende scenarios kunnen organiseren. Dankzij ons grote netwerk van samenwerkingspartners kunnen we door heel Nederland trainingen verzorgen. 

Traint u liever op uw eigen locatie? Onze trainers komen bij u langs en hebben alle benodigde middelen bij zich in hun TÜV goedgekeurde bussen. Ook kunnen wij onze Mobiele Trainings Unit (MTU) of het BHV Skillslab inzetten, waarmee u uiteenlopende BHV scenario's oefent.

Onze locaties

Trainingsdata die perfect passen bij het werk


Wilt u een jaarplanning voor uw eigen groepen? Neem dan contact op met onze collega's van verkoop via verkoop@werkveilig.nl of 088-166 3006.

Is uw trainingsbehoefte voorspelbaar? Dan maken wij een jaarplanning zodat uw cursisten zich kunnen inschrijven op momenten die hen uitkomen. Samen met u bekijken we de trainingsbehoefte en wanneer uw mensen het beste ingepland kunnen worden. Uw jaarplanning is uiteraard niet rigide en er kan in geschoven worden. Dit noemen wij dynamisch plannen; wat van te voren vastgelegd kan worden leggen we vast, de rest zijn we flexibel in. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw mensen niet alleen de juiste training krijgen, maar ook op het juiste moment. 

Bekijk ons trainingsaanbod

.