Compleet aanbod veiligheidstrainingen

Icoon-Compleet-Aanbod.pngWelke arbeidsveiligheidstrainingen uw organisatie nodig heeft, hangt af van verschillende factoren. Een raffinaderij heeft immers met andere risico's te maken dan een accountantskantoor. Met meer dan 100 veiligheidstrainingen in ons aanbod, vindt u altijd de juiste veiligheidstraining voor uw personeel.

Veelvoorkomende trainingen als BHV en VCA plannen we meerdere keren per week op verschillende praktijklocaties door heel Nederland; er is dus altijd een training bij u in de buurt. 

Kunt u de juiste training niet vinden of twijfelt u welke training het beste past? Bel ons en wij kijken met u mee.

Compleet aanbod door:

  • Blended, online en klassikaal
  • Alle branches
  • Alle arbeidsveiligheidstrainingen
  • In heel Nederland
  • Nogepa, SOG, FiRe BNO, NIBHV

smartphone.png    088 166 3006 
ivm-icoon-mail.png   verkoop@werkveilig.nl 

Gevaarlijke stoffen
Meer informatie
Veiligheid
Meer informatie
Intern transport
Meer informatie
Adembescherming
Meer informatie

 

Schrijf u nu in!
certificate
0+
Veiligheidstrainingen
people
0+
Jaar ervaring
options
0%
Landelijke dekking
leveringszekerheid
0%
Klanttevredenheid

Direct antwoord op uw vragen

Staat uw training of datum naar keuze niet in onze trainingskalender?


uploaded_ea5982ccc9b5eebed103d03bf47299efff4c2411.pngKunt u uw datum of training naar keuze niet vinden op onze website? Neem dan contact op met onze collega's van de afdeling verkoop, zij helpen u graag verder. Zij zijn te bereiken via 088-166 3006 of verkoop@werkveilig.nl

In onze goedgevulde trainingskalender ziet u een overzicht van al onze ingeplande trainingen, waar iedereen zich op in kan schrijven. De kalender bestaat uit onze meest gevraagde trainingen, die we doorlopend door heel Nederland inplannen. 

Wilt u liever met een eigen groep trainen, op een datum die er niet in staat, of een training die nog niet staat ingepland? Dan plannen wij deze in overleg snel met u in. 

Dankzij ons grote netwerk van ervaren trainers kunnen wij dynamisch plannen, ook bij spoed. Wij zorgen ervoor dat u altijd de juiste training op het juiste moment kunt volgen. 

Trainingsadvies


uploaded_0f8976552b1b58ec6acbd6eb849a1e93850fa613.pngWilt u graag advies hebben over welke veiligheidstrainingen uw bedrijf nodig heeft? Wij kunnen u advies geven over de best passende trainingen. Onze collega's van de afdeling verkoop bespreken graag de mogelijkheden met u. Ze zijn te bereiken via verkoop@werkveilig.nl of 088-166 3006.

Welke veiligheidstrainingen uw bedrijf nodig heeft, hangt af van uw branche en risicoprofiel. De risico's binnen uw bedrijf en de kennis en ervaring van uw medewerkers bepalen de opleidingsbehoefte. Samen met u brengen we deze opleidingsbehoefte in kaart en welke trainingen daar het beste bij passen. Mensen leren veilig te werken door de juiste training op het juiste moment te volgen.

Maatwerk passend bij uw veiligheidsrisico's


uploaded_02bcead2aaa9aef4de9b3d51118770f00faf9663.pngBent u op zoek naar een veiligheidstraining die op maat gemaakt wordt voor uw bedrijfsrisico's? Neem dan contact op met onze collega's van de afdeling verkoop, zij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ze zijn te bereiken via verkoop@werkveilig.nl of 088-166 3006.

Heeft u te maken met risico's die uniek zijn voor uw bedrijf? Dan kunnen wij onze trainingen aanpassen aan uw dagelijkse praktijk. Zo weet u zeker dat uw mensen bekend zijn met de gevaren en risico's waar zij mee te maken krijgen. 

We verzorgen verschillende niveaus van maatwerk. We kunnen bijvoorbeeld op uw locatie met uw middelen trainen, een e-learning ontwikkelen op basis van uw procedures of bestaande trainingen combineren zodat ze beter aansluiten bij de leerbehoefte van uw mensen. 

Als een training goed aansluit bij de beroepspraktijk van de deelnemer ontstaat er een positieve leerbeleving en halen mensen het beste uit zichzelf. Het gevolg? Mensen die zelfverzekerd veilig werken.

.

.