5 november 2021

Wijziging coronamaatregelen IVM

Wijziging coronamaatregelen IVM

200px-Anti-coronavirus-sign-svg.pngIn navolging van de aangekondigde coronamaatregelen van de overheid, hebben wij ons coronaprotocol aangepast. In dit bericht leest u wat er precies wijzigt op onze trainingslocaties.

Met ingang van 6 november 2021 hebben wij ons coronaprotocol om veilig trainingen te kunnen blijven verzorgen aangepast. Het volledige protocol kunt u hier downloaden en op onze coronapagina vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over veilig trainen in coronatijd. 

Al onze trainingslocaties zijn dusdanig ingericht, dat 1,5 meter afstand houden altijd mogelijk is; zowel in de lokalen als de gang en de kantine. 

Aan onze cursisten en bezoekers vragen we zich aan de volgende richtlijnen te houden; 

  • Volg de aanwijzingen van de trainer en het personeel van IVM.
  • Schud geen handen.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Blijf thuis met verschijnselen van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts en/of benauwdheid.
  • Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, maar mag wel. Respecteer de wensen van de deelnemers en de trainer hierin.

Heeft u een vraag over veilig trainen in coronatijd die niet op onze coronapagina staat? Uw contactpersoon helpt u graag verder. Heeft u nog geen vast contactpersoon bij IVM? Dan kun u uw vragen stellen bij de collega's op het hoofdkantoor via 088-1663000 of info@werkveilig.nl 

Terug