Ga bij IVM aan de slag als ZZP brandwacht!

Ben jij een ervaren brandwacht en op zoek naar nieuwe klussen? Wij hebben regelmatig diensten beschikbaar door heel Nederland, met de nadruk op Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel en nemen jou graag mee in onze planning. 

Dit is wat we jou te bieden hebben: 

  • Goed uurtarief 
  • Betaling binnen 30 dagen
  • Toeslagen bij onregelmatig werken
  • Hoge ZZP korting op IVM veiligheidstrainingen
  • Mooie klussen vooral in de industrie
  • Als je wilt is een vast dienstverband bespreekbaar

Wil je weten hoe het is om als ZZP' er door ons ingezet te worden? Lees hier de ervaringen van andere ZZP brandwachten.

Wil je voor ons aan de slag? Vul dan onderstaand formulier en en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vooraf nog wat vragen? Neem dan contact op met onze resource coördinator Gerrit Leenders via g.leenders@werkveilig.nl of 06-45650622.

 

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ervaringen van ZZP brandwachten bij IVM

ZZP Brandwacht

W. Herron

"Wat mij betreft blijf ik nog lang zo met IVM samenwerken"

Doordat je vaak met dezelfde mensen samenwerkt, is er een ontspannen sfeer. Hierdoor is het ook makkelijk voor mij om feedback te geven op hoe mensen werken. Als ik zie dat iets veiliger kan, geef ik dat altijd aan. Mijn doel is dat iedereen aan het eind van de dag gezond naar huis kan, terug naar hun gezin. Lees hier het complete interview met Wayne

ZZP Brandwacht

R. van de Peppel

"Ik vind IVM een erg leuke club om voor te werken"

In de afgelopen jaren heb ik een goede band opgebouwd met Alex Kempers van de planning en met manager detachering Herbert van Larsdonk. Door alle verschillende klussen heb ik erg veel mensen leren kennen, en je komt elkaar geregeld tegen. Bijna alle uitvoerders van gasklussen ken ik inmiddels en ongemerkt bouw je een band op met elkaar. Dat houdt het werk leuk.  Lees hier het complete interview met Roberto.