16 maart 2020

Annulering verschillende trainingen en examens

Annulering verschillende trainingen en examens

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben wij besloten om vanaf vandaag (16 maart 2020) een aantal trainingen te annuleren. In dit bericht leest u precies wat er geannuleerd wordt.  

Annulering BHV en EHBO trainingen

De overheid en RIVM adviseren iedereen in Nederland om minimaal 1,5 meter afstand te houden en sociale contacten te beperken om verspreiding van het coronavirus af te remmen. 

Zonder fysiek contact is het niet mogelijk om BHV en EHBO trainingen succesvol uit te voeren en te voldoen aan alle competenties. Daarom hebben wij besloten om tot en met 6 april de BHV en EHBO trainingen te annuleren. Alle contactpersonen en cursisten worden van deze wijziging op de hoogte gesteld. 

Alle geannuleerde trainingen worden zo snel mogelijk in overleg met contactpersonen opnieuw uitgevoerd. Ook de trainingskalender van het aanbod open inschrijvingen wordt aangevuld met extra data in mei en juni. 

Annulering losse VCA-examens 

De VCA-trainingen met aansluitend een examen gaan tot nader order door.

Een aantal losse examens zijn tot en met 6 april door onze examenpartner Pontifex geannuleerd. Als deze annulering voor u van toepassing is, ontvangt u hier persoonlijk bericht over. Wilt u weten wanneer en waar u voor 6 april VCA-examen kunt doen? Neem contact op met onze backoffice: 088-166 3000

Onze trainingscentra blijven wel open

De afgelopen weken hebben we al verschillende maatregelen genomen om het besmettingsgevaar te minimaliseren. Dankzij extra aanvullende maatregelen conform de richtlijnen van het RIVM, kunnen we in onze trainingscentra aan kleine groepen niet contact intensieve trainingen op veilige wijze aanbieden. 

We nemen deze aanvullende maatregelen om het contact tussen cursisten onderling en de trainers te minimaliseren:

Wij houden ons aan de eerdere adviezen van de RIVM;

  • Geregeld handen wassen;
  • We schudden geen handen en hebben geen fysiek contact;
  • Personeel en cursisten met symptomen wordt gevraagd thuis te blijven;
  • Er zijn desinfecterende middelen aanwezig op onze locaties;
  • Trainers zijn gescreend op verblijf in het buitenland.

Daarnaast nemen we zelf extra maatregelen;  

  • De trainingen vinden plaats in grote lokalen zodat wij voldoende m2 per cursist hebben om de 1,5 m social distance te handhaven;
  • Gespreide koffie- en lunchpauze;
  • Minder zitplaatsen aan de kantinetafels.

Op deze pagina geven we antwoord op veelgestelde vragen over hoe wij omgaan met het coronavirus.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen? Neem contact op met onze Manager Trainingen Michael Wielens: 088 – 166 30000

Terug