2 december 2021

Vanaf maandag 6 december mondkapjes verplicht bij IVM

Vanaf maandag 6 december mondkapjes verplicht bij IVM

Vanaf maandag 6 december 2021 geldt er een mondkapjesplicht op alle trainingslocaties van IVM. Wij vragen al onze cursisten, bezoekers en het personeel om in de wandelgangen een mondkapje te dragen, tijdens de lessen en als u gaat zitten voor de lunch kan deze af.

IVM valt buiten de mondkapjesverplichting die geldt op scholen en publieke binnenruimtes. Maar omdat veel van onze opdrachtgevers wel aan deze plicht moeten voldoen, ontstaat er bij binnenkomst in onze trainingscentra vaak verwarring over het gebruik van het mondkapje. Om deze verwarring weg te nemen en onze trainingscentra coronaproof te houden, vragen wij iedereen om vanaf 6 december een mondkapje te dragen. 

Dit geldt alleen voor verplaatsingen door het gebouw; alle lesruimtes en de kantine zijn dusdanig ingericht dat iedereen minimaal op 1,5 meter afstand van elkaar zit. 

Naast het dragen van een mondkapje, vragen we iedereen om zich aan de overige basisregels te houden;

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Was je handen geregeld
  • Blijf thuis met klachten
  • Hoest en nies in je ellenboog 

Kijk op onze coronapagina voor de meest actuele informatie over coronaproof trainen bij IVM. Heeft u vragen over de maatregelen? Uw contactpersoon helpt u graag verder. Heeft u nog geen contactpersoon? Neem dan contact op met ons hoofdkantoor: 088-166 3000 of verkoop@werkveilig.nl

 

Terug