13 juli 2016

Samenwerking Modint-IVM Online Leren

Samenwerking Modint-IVM Online Leren

IVM is een nieuwe samenwerking aangegaan met MODINT. MODINT is het branchenetwerk van fabrikanten, importeurs, agenten en groothandelaren in kleding, modeaccessoires, tapijt en (interieur)textiel. Bij MODINT zijn ongeveer 600 bedrijven aangesloten. 

IVM, als specialist in arbeidsveiligheid, brandveiligheid, bedrijfshulpverlening, crisismanagement en veiligheidspersoneel, heeft een jarenlange ervaring bij bedrijven uit de MITT branche. Samen met MODINT heeft IVM een samenwerkingsovereenkomst voor Online ARBO- en veiligheidstrainingen.  Het betreft onder andere onze BHV-, VCA- en Heftrucktrainingen. Deze kunnen uitgevoerd worden vanuit de MODINT Academy. Als MODINT lid krijgt u bovendien korting op de trainingen.

Digitaal leren? Grijp je kans!

MODINT Academy biedt al jaren trainingen en lesmateriaal aan voor werkplekgericht leren in de MITT branche.  Een groot deel daarvan wordt op een digitale manier aangeboden middels e-learning in een 'blended learning' vorm. Bij blended learning wordt de digitale informatie uit de e-learning gecombineerd met andere werkvormen, bijvoorbeeld de praktijkdag BHV. In de E-learning doe je de kennis door middel van o.a. video en realistische scenario's op. Deze kennis mag je vervolgens tonen in kunde tijdens de praktijkdag bij IVM.

Terug