29 april 2016

Opnamedag Online Heftruckcursus "effe Heffe' een succes!

Opnamedag Online Heftruckcursus

In navolging van VCA, BHV, EHBO en Ploegleider BHV lanceert IVM dit jaar nog de online trainingen Veilig Heffen, Hijsen & Hoogwerken.

Samenwerking met TinQwise

In samenwerking met TinQwise ontwikkelt IVM nieuwe e-learning modules voor de trainingen Veilig Heffen, Hijsen & Hoogwerken. Het doel van de e-learning is om ervoor te zorgen dat de chauffeur de overtuiging en vaardigheden heeft om veilig te willen en kunnen werken, met vragen als;

• Waarom is het belangrijk dat je stilstaat bij veiligheid?
• Hoe zorg je dat je een ongeval voorkomt?
• Er gebeurt iets en daar moet je snel op reageren, wat doe je?

Richtlijnen CCV & SOG

De e-learning sluit, net als alle voorgaande online modules, naadloos aan op de praktijktraining en het werkniveau van de doelgroep, zowel ervaren als onervaren chauffeurs. Tevens voldoet de inhoud geheel aan de eisen van CCV en SOG.

Opnamedag Online heftruckcursus een succes!

De opnames vonden plaats bij BMA Ergonomics in Zwolle waar we gebruik mochten maken van hun faciliteiten. Zowel het magazijn als de kantine bood een mooi podium om te filmen. De opnames zijn daarom ook erg succesvol verlopen. Uiteraard communiceren we weer wanneer de nieuwe Online trainingen van IVM gereed zijn. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Opnamedag IVM Online Heftruckcursus

Opnamedag IVM Online Heftruckcursus

Opnamedag IVM Online Heftruckcursus

Terug