26 mei 2021

Nu ook bloedtest mogelijk bij snelteststraat Coevorden

Nu ook bloedtest mogelijk bij snelteststraat Coevorden

Met ingang van 25 mei 2021 is het bij snelteststraat Coevorden mogelijk om naast de reguliere antigeen sneltest ook een bloedtest uit te laten voeren om op antistoffen te testen.

Bij de antigeen sneltest met neusswab testen onze verpleegsters of u op dit moment besmet bent met het COVID-19 virus. Bij de antistoffen sneltest wordt met een prik in de vinger een paar druppels bloed afgenomen, welke getest worden op antistoffen. 

Als er antistoffen in het bloed aanwezig zijn, betekent dit dat u in het verleden het virus heeft gehad en uw lichaam als reactie antistoffen heeft opgebouwd. 

De kosten voor de antistoffen bloedtest bedragen € 49,50 inclusief 0% BTW. Ook is het mogelijk om de antistoffentest te combineren met een antigeentest. De kosten voor een combitest zijn € 89,00 inclusief 0% BTW. 

Meer informatie leest u op bestesneltest.nl, waar u ook direct een afspraak in kunt plannen via de agenda. Bent u ondernemer en wilt u meerdere mensen tegelijk laten testen? Neem dan contact op met Wilma Louissen via 088-1663000 of coronatest@werkveilig.nl

 

Terug