1 april 2013

Nieuwe eind- en toestemmen VCA per 1 april 2013

Nieuwe eind- en toestemmen VCA per 1 april 2013

De Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV) heeft de eind- en toetstermen voor de VCA-opleidingen per 1 april 2013 aangepast. Lees hier de eind- en toetstermenapplicatie voor de BVCA, VOL VCA en VIL VCU kwalificaties en examens.

Deze wijzigingen hebben ook gevolgen voor de lesboeken welke u via onze webshop kunt bestellen. 

Lesboek Basisveiligheid VCA (B-VCA), versie 10 uitgave januari 2010 (voorzien van wijzigingenblad)
Dit boek leidt op voor het examen Basisveiligheid VCA (B-VCA). Het betreft een oudere versie 10, uitgave januari 2010, waardoor wij u deze voor een gereduceerd tarief kunnen aanbieden. De inhoud van dit cursusboek moet als gevolg van de wijzigingen op enkele plaatsen worden aangepast. Deze relevante inhoudelijke wijzigingen worden aangegeven op een wijzigingenblad, welke met het boek worden meegeleverd. De combinatie van dit boek en de wijzigingenblad voldoet volledig aan de eind- en toetstermen per 1 april 2013.

Lesboek VCA (B-VCA, VOL-VCA EN VIL-VCU)
Dit boek leidt op voor het examens Basisveiligheid VCA (B-VCA) en VOL-VCA inclusief VIL-VCU. Het betreft een nieuwe versie 11, uitgave augustus 2012, waarin de laatste aanpassingen van de Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV) betreffende de eind- en toetstermen voor de VCA-opleidingen per 1 april 2013 zijn verwerkt. In dit boek zijn de onderdelen B-VCA en VOL-VCA inclusief VIL-VCA samengevoegd, waardoor er 1 overzichtelijk naslagwerk is ontstaan waarin alle aspecten van de VCA aan de orde komen.

Terug