4 juli 2013

Macintosh Fashion Group kiest IVM Online BHV

Macintosh Fashion Group kiest IVM Online BHV

Sinds 2006 verzorgt IVM door heel Nederland de BHV trainingen voor Scapino Nederland. Als winkelformule maakt Scapino deel uit van de Macintosh Fashion Group. Andere formules onder deze paraplu  zijn Dolcis, Invito, Manfield, PRO 0031 en Steve Madden. Macintosh Fashion is met de 464 winkels de grootste schoenen-aanbieder van Nederland en heeft een marktaandeel van circa 12%.

In april zijn verschillende aanbieders, waaronder IVM, benaderd een offerte uit te brengen voor het verzorgen van BHV trainingen voor alle winkels in Nederland van Macintosch Fashion. De ervaringen met IVM uit het verleden en daarbij het constructief meedenken om tot een effectieve en efficiënte oplossing voor de toekomst te komen, hebben er onder meer voor gezorgd dat de keuze op IVM is gevallen.

Voor Macintosh was het belangrijk dat e-learning onderdeel van het pakket uitmaakte.Het onderscheidende karakter van IVM Online BHV ten opzichte van andere e-learning oplossingen heeft de doorslag gegeven:

  • IVM BHV Online is te als eerste pakket in Nederland te volgen op zowel PC als tablet.
  • De BHV-er leert aan de hand van casussen de BHV taken toe te passen.
  • Je kiest je eigen leerpad met afwisselend theorie, videocasussen, actievragen en andere werkvormen. En waar je begint, maakt dus niet uit.

Al tijdens de eerste demonstratie op het kantoor in Assen waren de contactpersonen dan ook superenthousiast!

Terug