30 maart 2016

IVM Medewerkers weten zich te onderscheiden

IVM Medewerkers weten zich te onderscheiden

Voor het tweede jaar op rij mochten Gea van der Meulen, Hans van den Arend en Frits Schuiling zich melden op het hoofdkantoor van IVM. De Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) was wederom positief te spreken over de pro-actieve inzet en bijdrage van onze medewerkers aan een veilige werkomgeving.

Ook dit jaar mochten zij daarom uit handen van IVM directeur Marius Veenvliet de waarderingscheque en bloemen ontvangen. 

Waardering voor veiligheid in Area Noord

De inzet en prestatie van de medewerkers blonk met name uit in het communiceren en rapporteren. “Taken zijn grondig uitgevoerd en onduidelijkheden werden direct aangekaart”, klinkt het vanuit de NAM. Frits Schuiling zegt hierover: “We moeten de luis in de pels blijven, hoe vervelend ook. Om bij te dragen aan veiligheid moet je altijd zichtbaar zijn en kritisch naar alle omstandigheden kijken, objectief blijven en er altijd wat van zeggen.”

Dagelijks werken wij bij IVM aan een veilige werkomgeving en veiligheidsbewustzijn bij onze klanten. Daarom zijn wij natuurlijk erg trots dat de NAM onze medewerkers op deze wijze waardeert.

Gea, Hans en Frits, van harte gefeliciteerd en ga zo door!

Terug