16 december 2019

IVM Enschede verhuist naar Hengelo

IVM Enschede verhuist naar Hengelo

Sinds 2007 hebben wij veiligheidstrainingen verzorgd aan de Vlierstraat in Enschede. Vanaf januari 2020 nemen we afscheid van deze locatie en  verhuizen wij naar ons nieuwe trainingscentrum aan de Hazenweg 30 in Hengelo.

Aanbod

Naast verschillende lokalen waar de theorielessen gegeven worden, realiseren wij op de Hazenweg ook een grote oefenhal waar verschillende praktijkoefeningen gedaan kunnen worden, zoals het leren omgaan met kleine blusmiddelen. Wij zullen onder andere de volgende trainingen in Hengelo verzorgen: BHV, VCA, Ploegleider, Hoofd BHV, EHBO en NEN 3140.

Heeft u vragen over de verhuizing of over de trainingen die wij aanbieden in Hengelo? Neem contact op met uw relatiemanager of met onze Commerciële Binnendienst via 088 – 166 3000 of info@werkveilig.nl  

Routebeschrijving

Hengelo_route.jpg

Hazenweg 30
7556 BM Hengelo

Het trainingscentrum ligt vlak langs de A1. 

A1 uit de richting Almelo / Apeldoorn

Vanaf de A1 neemt u afslag 30: Westermaat. Volg de linkerstrook om in te voegen op de Bornsestraat. Sla na 200 meter bij de verkeerslichten linksaf naar de Demmersweg. Sla na 200 meter linksaf naar de Hazenweg en direct na de bocht ziet u aan de rechterkant ons trainingscentrum op nummer 30.

A1 uit de richting De Lutte

Vanaf de A1 neemt u afslag 30: Hengelo / Borne. Aan het eind van de afrit slaat u linksaf naar de Rondweg. Vervolg de weg naar de Bornsestraat en sla na 350 meter bij de verkeerslichten linksaf naar de Demmersweg. Sla na 200 meter linksaf naar de Hazenweg en direct na de bocht ziet u aan de rechterkant ons trainingscentrum op nummer 30.

Overige richtingen

Via deze link kunt u zelf op Google Maps de route plannen. 

Openbaar vervoer

Onze trainingslocatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt de route plannen via de website van 9292.nl

 

Terug