21 oktober 2013

Aanmelden IVM Veiligheid Symposium

Aanmelden IVM Veiligheid Symposium

IVM deelt kennis en ervaring. Dat doen wij al vele jaren en meer dan graag, want gedegen kennis is waardevol voor iedereen. Zeker wanneer het veiligheid betreft. Wij lopen voorop en zijn vooruitlopen door onze kennis continu te verrijken, te vernieuwen en te delen.

Dit jaar organiseren wij op 14 november 2013 ons jaarlijkse Veiligheid Symposium. Deze wordt kosteloos georganiseerd voor klanten en andere genodigden. Klein begonnen als een minisymposium voor alleen hoofden BHV. Inmiddels uitgegroeid tot het symposium in haar huidige opzet.

Beleef veiligheid

Op deze bijzondere dag staan een aantal minstens zo bijzondere sprekers op het programma. Zij vertellen vanuit hun eigen vakgebied en met verrassende invalshoeken over veiligheid.

Kortom, beleef veiligheid op heel andere wijze en laat u inspireren door ons Veiligheid Symposium. Het gevarieerde programma is zowel interessant voor u als voor uw manager of leidinggevende collega. En de dag kost u niets, behalve tijd. Goed bestede tijd, want aan het einde van deze dag zult u huiswaarts gaan met nieuwe visies en een sterker veiligheidsbewustzijn. Veiligheid en praktijk, ze horen hand in hand te gaan. Uw dagelijkse praktijk. Waardevol voor u en voor uw organisatie.

Terug