4 juli 2016

12,5 jarig jubileum

12,5 jarig jubileum

Hoera! Onze collega Jan Jobing is 12,5 in dienst. Marius Veenvliet en Alex Kempers gingen daarom afgelopen vrijdag naar Jan om hem te feliciteren.

In 2003 is hij bij IVM begonnen als brandwacht waarna hij in 2004 voor het eerst offshore is gegaan. Jan is zich voor12tdurend blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen en opleidingen. Zo heeft hij in 2006 zijn MVK diploma behaald en start dit jaar zijn HVK opleiding. En niet alleen in Nederland heeft hij voor veiligheid gezorgd. Toen in 2008 een opdracht in Saudi Arabië voorbij kwam pakte hij deze direct met twee handen aan. 

Dat Jan erg van avontuur houdt blijkt ook wel uit een anekdote van Marius Veenvliet: 'Tijdens een open dag van de Brandweer Meppel ben ik met Jan in de hoogwerker geweest. Terwijl ik met knikkende knieën stond liet Jan onverstoord op hoogte van de kerktoren nog even zien dat je ook nog kan draaien met de mast. Hij stijgt dan ook met gemak boven de baas uit!' We hebben Jan nog gevraagd naar de beelden hiervan maar die zijn er helaas niet... Erg jammer!

Jan, je bent vakkundig, beheerst, avontuurlijk en een doorzetter. We zijn daarom blij dat jij je elke dag namens IVM met een hart voor veiligheid inzet voor een veilige werkplek. Dankjewel voor je inzet en van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum! Op naar de volgende 12,5!

Jubileum bij IVM Jan Jobing

Terug