Effectieve veiligheidstrainingen

Icoon-Effectiviteit.pngTrainingstijd is kostbaar voor uw organisatie. Deze tijd wordt daarom bij ons efficiënt benut.

Dankzij de samenwerking tussen onze opleidingskundigen en inhoudsdeskundigen, zijn onze lesprogramma's effectief en efficiënt. Ons geheim? De inzet van effectieve on- en offline lesmethoden, realistische scenario's, veel praktijk en trainers met kennis van uw branche. 

Na afloop van de training weten uw medewerkers wat nodig is en kunnen ze dit direct in de dagelijkse praktijk toepassen. 

Effectief trainen door:

  • Leren door doen
  • Realistische locaties en scenario's
  • Opleidingskundig advies
  • Maatwerk bij uw risico's
  • Innovatief online leren

smartphone.png    088 166 3006 
ivm-icoon-mail.png   verkoop@werkveilig.nl 

Maatwerktrainingen die aansluiten bij uw dagelijkse praktijk


uploaded_ff5449fb3e25dbea62bbcf7855c92815671483a8.png

Wilt u veiligheidstraining op maat bij de risico's van uw bedrijf?  Onze afdeling productontwikkeling maakt graag passende lesplannen voor u. Neem contact op om de wensen door te spreken via verkoop@werkveilig.nl of 088-166 3006.

Heeft u te maken met risico's die uniek zijn voor uw bedrijf? Dan kunnen wij onze trainingen aanpassen aan uw dagelijkse praktijk. Zo weet u zeker dat uw mensen bekend zijn met de gevaren en risico's waar zij mee te maken krijgen. 

We verzorgen verschillende niveaus van maatwerk. We kunnen bijvoorbeeld op uw locatie met uw middelen trainen, een e-learning ontwikkelen op basis van uw procedures of bestaande trainingen combineren zodat ze beter aansluiten bij de leerbehoefte van uw mensen. 

Als een training goed aansluit bij de beroepspraktijk van de deelnemer ontstaat er een positieve leerbeleving en halen mensen het beste uit zichzelf. Het gevolg? Mensen die zelfverzekerd veilig werken.

Advies over de juiste training voor uw bedrijf


uploaded_50f9451278cd066828a0a5a6295cdb9eca923c18.pngWilt u graag advies over welke veiligheidstrainingen uw bedrijf nodig heeft? Onze collega's van de afdeling verkoop bespreken graag de mogelijkheden met u. Ze zijn te bereiken via verkoop@werkveilig.nl of 088-166 3006.

Welke veiligheidstrainingen uw bedrijf nodig heeft, hangt af van uw branche en risicoprofiel. De risico's binnen uw bedrijf en de kennis en ervaring van uw medewerkers bepalen de opleidingsbehoefte. Samen met u brengen we deze opleidingsbehoefte in kaart en bepalen welke trainingen daar het beste bij passen. Mensen leren veilig te werken door de juiste training op het juiste moment te volgen. 

Opleidingsplan


Wilt u een gedegen jaarplan voor al uw veiligheidstrainingen? Dan maken onze opleidingskundigen graag een opleidingsplan voor uw organisatie. Neem contact op voor een afspraak hierover met verkoop@werkveilig.nl of 088-166 3006. 

Heeft u veel verschillende veiligheidstrainingen nodig voor diverse functiegroepen in uw bedrijf? Dan geeft een opleidingsplan een goed overzicht van alle benodigde trainingen. 

Onze trainingsontwikkelaars voeren een analyse uit van de leerbehoefte in uw bedrijf. Daarna ontwikkelen we de lesplannen voor uw mensen en maken we een plan met de plannings-- en uitvoeringsafspraken.

De trainingen die wij ontwikkelen volgen onze opleidingsvisie. We trainen altijd praktijkgericht met werkvormen die cursisten uitdagen. Zo weet u zeker dat mensen leren wat ze nodig hebben om iedere dag hun werk veilig uit te voeren.  

Onze opleidingsvisie

.

.