Het organiseren van een shutdown, turnaround of onderhoudsstop is erg complex. Met ruim 30 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om alles veilig geregeld te hebben bij omvangrijke projecten met een strakke planning. Wij hebben een uitgebreid aanbod van ervaren en gediplomeerd veiligheidspersoneel; veiligheidskundigen (HVK, MVK en OVK), brandwachten, mangatwachten, stralingsdeskundigen, safety supervisors, offshore personeel en reddingsteams voor risicovolle werkzaamheden.

  • Gegarandeerde vaste projectbezetting
  • Planningssupport bij projectmatig op- en afschalen
  • Veiligheidskundige projectondersteuning en - coördinatie
  • Gediplomeerd en ervaren veiligheidspersoneel

Onze ervaring   Onze werkwijze

 

Versatec

"Versatec consultants worden vaak gevraagd voor projectmanagement van de-commissioning & shutdown projecten. Als onderdeel van de decommissioning van diverse Petrogas platformen en de uitvoering van de 2022 Shutdown van een groot offshore platform maakt Versatec gebruik van o.a. HSE-coaches, welke de basecrew en OIM’s ondersteunen, en doet de coördinatie hiervan. Het partnership tussen Versatec consultants en IVM waarborgt dat er voldoende gekwalificeerde HSE-coaches ingezet zijn. Onze ervaring is dat IVM probeert zoveel mogelijk maatwerk te leveren door goed te luisteren naar wat er gevraagd wordt en ook in tijden van personeelsschaarste toch altijd naar een oplossing op zoek is. Er wordt open en duidelijk gecommuniceerd en de samenwerking vindt plaats in een goede sfeer."

Versatec

Dhr. A. Spiering, HSE Turnaround Consultant

Stork

"Dankzij IVM is het makkelijker voor mij om een crash stop te handelen. De periode dat veel van mijn tijd opgeslokt werd door het begeleiden van mangatwachten is voorbij. IVM zet direct de juiste mensen op de juiste plek in waardoor ik me meer kan concentreren op alle andere zaken zoals de techniek, coördineren, veiligheid algemeen, veiligstellen installatie etc."

Stork

E. van der Tuuk, Construction manager

BioMCN

"Tijdens deze stop bleek hoe belangrijk het is om veiligheidsregels te blijven herhalen en dat veilig werken toch niet altijd vanzelfsprekend is. Tijdens de dagelijkse rondes van de veiligheidstoezichthouders moest er bijvoorbeeld herhaaldelijk gewezen worden op het ongewenste gebruik van mobiele telefoons. Bijzondere voorvallen werden ter plekke goed aangepakt en vervolgens besproken in de toolbox."

BioMCN

Mw. K. Boersema, VGM-coördinator

Eneco

"De manier waarop IVM zaken doet is ervaren als plezierig, niet opdringerig en gefocust op het helpen van de klant. Het feit dat IVM in het noorden lokale mensen heeft die kennis hebben van de procedures van Eneco hielp enorm."

Eneco

Dhr. J. Koch, Sr. HSSE Manager Wind & Projects

NAM

"De mensen bij IVM zijn vakbekwaam. De manier waarop zij in het veld werken, als veiligheidskundige of veiligheidscoach, is heel open. Ze weten op een prettige manier de discussie benaderbaar te maken, en werken zo verbindend tussen hun eigen rol en de rol die anderen in het veld hebben. Ze hebben kennis op HSE-niveau, zijn kundig en multifunctioneel inzetbaar. De relatie met IVM gaat ver terug en biedt veel vertrouwen. Als ik veiligheidspersoneel nodig heb ga ik daarom naar IVM."

NAM

Dhr. J-H. Hoogland, Senior Operation Supervisor Noord

Stralingsdeskundige & Veiligheidskundige (MVK)

Bij IVM krijg je de ruimte om je te ontwikkelen. Van Brandwacht tot Stralingsdeskundige tot Veiligheidskundige tot trainer of zelfs Regiocoördinator. IVM staat ook voor professionaliteit, zelfstandigheid en samenwerking. Ik heb dit allemaal mogen ervaren en ben IVM daar dankbaar voor.

Stralingsdeskundige & Veiligheidskundige (MVK)

T. van Dijk

Veiligheidskundige & Regiocoördinator

Het geheim van een succesvolle stop zit hem in de voorbereiding. Zo vroeg mogelijk in het traject heb ik al contact met de opdrachtgever en kom ik langs om een inschatting te kunnen maken van de risico’s en hoe wij ons werk het beste kunnen doen. Tijdens de stop ben ik niet alleen het vaste aanspreekpunt van de opdrachtgever, maar ook van de IVM’ers on site. Zo zorg ik ervoor dat alles van begin tot eind soepel verloopt.

Veiligheidskundige & Regiocoördinator

R. Seubring

Safety Supervisor, stralingsdeskundige, OVK & reddingsteamlid

Als coördinator zorg ik er tijdens een stop voor dat ik vooruit loop op de behoeften van de opdrachtgever. Ik zorg ervoor dat alle mangatwachten de juiste instructies en planning ontvangen, zodat mijn contactpersoon weet dat hij daar geen omkijken naar heeft en zich kan concentreren op zijn andere taken.

Safety Supervisor, stralingsdeskundige, OVK & reddingsteamlid

J. Fröling

Project Veiligheidskundige & trainer

We spreken nooit op een belerende toon tegen mensen. Ons doel is mensen bewust maken van de manier waarop ze werken en de bijbehorende risico’s. Ook al weet iedereen de regels, in de praktijk gaat het vaak anders. Als je dan in gesprek gaat met iemand dan zien ze zelf al snel in wat er niet goed gaat. Zo voeren we gesprekken over het correct gebruiken van PBM’s en gereedschappen, maar ook over de procedures en het beleid.

Project Veiligheidskundige & trainer

T. Mug

Brandveiligheidswacht (rijksgediplomeerd)

Als lid van het reddingsteam moet je continu paraat zijn en direct kunnen ingrijpen als het nodig is. Vanuit mijn ervaring bij de brandweer, is dit voor mij vrij makkelijk te doen. Ik kan goed omgaan met die spanning die erbij komt kijken.

Brandveiligheidswacht (rijksgediplomeerd)

L. Kooiker

Stralingsdeskundige, brandwacht, mangatwacht & reddingsteamlid

Niemand wil onveilig werken of onnodig risico lopen. Bij onveilige situaties spreek ik daarom mensen beheerst aan op hun gedrag en ik geef altijd onderbouwing. Ik luister naar het standpunt van de ander en sta open voor alternatieven.

Stralingsdeskundige, brandwacht, mangatwacht & reddingsteamlid

S. van Eijck

Brandwacht

Doordat je vaak met dezelfde mensen samenwerkt, is er een ontspannen sfeer. Hierdoor is het ook makkelijk voor mij om feedback te geven op hoe mensen werken. Als ik zie dat iets veiliger kan, geef ik dat altijd aan. Mijn doel is dat iedereen aan het eind van de dag gezond naar huis kan, terug naar hun gezin.

Brandwacht

W. Herron

Brandwacht

Als mensen doorhebben wat de risico’s zijn en hoe ze die kunnen afdekken, werkt dat voor hen ook veel fijner. Dan begrijpen mensen ook dat werken met gevaarlijke stoffen niet gevaarlijk hoeft te zijn, zolang jij je maar aan de regels houdt. Ik heb maar één doel: een veilige werkomgeving voor iedereen.

Brandwacht

R. van de Peppel

Herbert van Larsdonk
Herbert van Larsdonk
Robert Seubring
Robert Seubring

Neem contact op voor een adviesgesprek

Het organiseren van een shutdown, turnaround of onderhoudsstop is erg complex. Met ruim 30 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om alles veilig geregeld te hebben bij omvangrijke projecten met een strakke planning.
 
Wilt u weten hoe wij u kunnen ondersteunen op het gebied van veiligheid? Herbert van Larsdonk denkt graag mee over de veiligheidsaspecten en de bemensing van uw onderhoudsstop, turnaround of shutdown. Hij is te bereiken via 06-29099264 of h.vanlarsdonk@werkveilig.nl
 

Onze ervaring   Onze werkwijze

 

0%
Deskundigheid
0%
Flexibiliteit
options
0 uur
Planningssupport
0
LMRA's per jaar