5 november 2020

Trainingen en examens bij IVM gaan door

Trainingen en examens bij IVM gaan door

Werkgevers blijven verplicht, ook nu, om de veiligheid op de werkvloer op orde te hebben. Onze trainingen en examens kunnen coronaproof doorgaan binnen de richtlijnen en opgestelde protocollen.

Naar aanleiding van de persconferentie van 3 november 2020 is er wat onduidelijkheid ontstaan over de maximaal toegestane groepsgrootte en of onze trainingen doorgang kunnen vinden. Het antwoord hierop is ja. 

Op de persconferentie werd bekend gemaakt dat binnen en buiten een groep uit maximaal 2 personen van verschillende huishoudens mag bestaan. Dit betreft de privé situatie en heeft dus geen invloed op onze dienstverlening.

In de noodverordening van 4 november van de Veiligheidsregio Drenthe staat te lezen dat er voor trainingsinstituten een uitzondering wordt gemaakt op het verbod op samenkomsten. (Artikel 2.1, 2h)

Op onze coronapagina leest u meer over de (branche)protocollen die wij gebruiken om onze trainingen en examens veilig aan te kunnen bieden.

Heeft u vragen over coronaproof trainen bij IVM? Onze medewerkers staan u graag te woord via 088-166 3000 of verkoop@werkveilig.nl

Terug