20 mei 2020

Opleidingsprotocol BHV-EHBO branche gereed!

Opleidingsprotocol BHV-EHBO branche gereed!

Zoals eerder aangekondigd is er de afgelopen periode hard gewerkt aan een brancheprotocol om veilig te kunnen trainen conform de richtlijnen van het RIVM. Wij zijn verheugd om mee te delen dat het opleidingsprotocol voor de BHV-EHBO branche gereed is.

Samen met andere opleidingsinstituten hebben wij virtueel om tafel gezeten met het NIBHV, Het Oranje Kruis, het Rode Kruis, de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) en de Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN). Het resultaat is een brancheprotocol wat alle opleidingsinstituten heldere richtlijnen geeft om op veilige wijze EHBO- en BHV-trainingen te kunnen verzorgen.

In het protocol staan op hoofdlijnen de richtlijnen voor hoe een EHBO- of BHV- cursus doorgang kan vinden, zoals hygiënemaatregelen, hoe de vaardigheden te oefenen met behulp van (reanimatie)oefenpoppen, looproutes etc. Dankzij dit protocol kunnen EHBO- en BHV-cursussen binnenkort weer veilig opgestart worden.

U kunt het protocol hier bekijken. 

Heeft u vragen over het protocol? Uw contactpersoon helpt u graag verder. Heeft u nog geen vast contactpersoon? Bel dan naar 088-1663000 of stuur een mail naar verkoop@werkveilig.nl

Terug