21 december 2022

IVM tweede geworden bij verkiezing Beste Arbo & Veiligheid Opleider van Nederland 2022

IVM tweede geworden bij verkiezing Beste Arbo & Veiligheid Opleider van Nederland 2022

Hoera! Wij zijn tweede geworden bij de verkiezing tot Beste Arbo & Veiligheid Opleider van Nederland 2022 van Springest!

Springest is de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor opleidingen, trainingen en cursussen in Europa. Op Springest.nl staan ruim 80.000 trainingen van meer dan 7.500 verschillende aanbieders. De site verwelkomt maandelijks ongeveer 250.000 unieke bezoekers. 

Na afloop van een training hebben cursisten de mogelijkheid om een beoordeling achter te laten over de training die ze bij ons hebben gevolgd. Deze gemiddelde beoordeling was in 2022 zo hoog, dat we in de categorie Arbo & Veiligheid dit jaar tweede zijn geworden! 

Dit is een teamprestatie waar we trots op zijn! Onze dank gaat uit naar alle collega's die dit mogelijk hebben gemaakt; de trainers, planners, backoffice, binnendienst, buitendienst, onderwijksundigen, technische dienst en alle andere collega's die (in)direct een steentje hebben bijgedragen aan dit succes. 

Ook zijn we dankbaar voor onze cursisten; bedankt dat jullie voor ons hebben gekozen en ons positief hebben beoordeeld. Ook in 2023 hopen we veel tevreden cursisten te mogen ontvangen!

Terug