3 juni 2013

IVM Partner van Dag van de BHV - 2013

IVM Partner van Dag van de BHV - 2013

Maandag 4 november, de eerste maandag in november, wordt voor de tweede keer met Dag van de BHV de inzet van de bedrijfshulpverleners breed onder de aandacht gebracht. Evenals vorig jaar zal ieder bedrijf op eigen wijze de BHV’ers extra bedanken en op deze manier tonen dat zij hun hulpverleners ondersteunen.

Dag van de BHV vraagt de niet-BHV’ers te beseffen dat deze collega’s zich inzetten voor ieders veiligheid en gezondheid op de werkplek. Besef, waardering en support zijn de sleutelwoorden voor deze Dag. Dag van de BHV heeft vorig jaar een meer dan geslaagde primeur beleefd. Door onder andere facilitair managers en hoofden BHV van honderden organisaties, van klein tot multinational, is het gratis promotiepakket aangevraagd.

Hiermee wordt duidelijk het signaal afgegeven dat waardering voor de inzet van bedrijfshulpverleners niet vanzelfsprekend is. Een inzet die gericht is op de ander, niet op zichzelf. Vandaar de slogan ‘Ik doe het ook voor jou!’

Collega’s die hun bedrijfshulpverlener extra in het zonnetje willen zetten voor een bijzondere inzet kunnen hem of haar aanmelden voor de titel BHV’er van het Jaar 2013. Op maandag 4 november zal de naam van de BHV’er van het Jaar 2013 bekend worden gemaakt. De verkiezing maakt een belangrijk onderdeel uit van Dag van de BHV. Aan de titel is naast de wisseltrofee, een persoonlijke award plus een geldprijs verbonden.

Nomineren van kandidaten is mogelijk tot en met vrijdag 11 oktober aanstaande via de website. De eerste nominaties voor BHV’er van het Jaar zijn al ontvangen! 

Terug