11 februari 2021

IVM finalist bij Beste Opleider van Nederland 2020

IVM finalist bij Beste Opleider van Nederland 2020

Ieder jaar organiseert Springest de verkiezing Beste Opleider van Nederland. Alle Springest aanbieders die ervaringen van cursisten via Springest verzamelen doen automatisch mee. De ervaringen bepalen de uitslag. Dankzij de goede beoordelingen van onze cursisten, zijn wij op de derde plaats geëindigd in de categorie Arbo & Veiligheid.

Michael Wielens, Manager Trainingen;

“We zijn extra blij met deze waardering van onze cursisten omdat 2020 vanwege corona een ongebruikelijk trainingsjaar was. Tijdens de eerste lockdown kwam een groot deel van onze trainingen helemaal stil te liggen. Samen met onze trainers hebben we toen ons cursusmateriaal en de inhoud van de trainingen aangepast, zodat we deze op een veilige wijze aan konden bieden. Na groen licht van de verschillende veiligheidsregio’s zijn we in juni 2020 gestart met het geven van verschillende coronaproof trainingen.” 

Samenwerking met branchegenoten en certificeringsinstanties

IVM heeft heel bewust de samenwerking opgezocht met onze certificeringsinstanties en andere opleiders, waaronder de opleiders verenigd in de BVBN waar ook IVM lid van is. We zaten immers met zijn allen in hetzelfde schuitje en er moest een manier gevonden worden om coronaproof trainingen aan te bieden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de lesstof. Dit heeft onder andere geleid tot het opstellen van het Opleidingsprotocol BHV-EHBO.

 Michael Wielens: "We hebben in 2020 als gemiddeld cijfer van onze cursisten op Springest een 8 gekregen. Voor onze BHV-trainingen ligt dat gemiddelde nog hoger. In de recensies geven cursisten aan dat ze ondanks de maatregelen, onze trainingen als erg leerzaam en nuttig beschouwen. Een mooi compliment. We willen dat onze trainingen veilig zijn, maar vooral dat onze trainingen bijdragen aan het werken in een veilige werkomgeving waaraan mensen een actieve bijdrage kunnen leveren." 

Dit jaar leggen we de lat nog hoger

Nu we finalist zijn geworden in 2020, willen we dit resultaat in 2021 uiteraard nogmaals behalen en zelfs verbeteren. Dankzij de feedback van onze cursisten weten we wat we goed doen, en ook waar nog ruimte is voor verbetering. 

Michael Wielens: “Ik ben ontzettend trots op onze trainers. Ondanks alle restricties lukt het hen om veilig trainingen te verzorgen en hun kennis succesvol over te brengen. Dat doen ze natuurlijk niet alleen, maar in nauwe samenwerking met alle collega’s bij IVM. Onder onzekere omstandigheden hebben zij er alles aan gedaan om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. De vele positieve beoordelingen op Springest in 2020, zijn voor ons een fijne bevestiging dat we ook in onzekere tijden kwaliteit kunnen leveren.” 

Meer weten

Wilt u meer weten over de verschillende coronaproof veiligheidstrainingen die IVM aanbiedt? Neem contact op met onze collega’s van verkoop via 088-1663000 of stuur een mail naar verkoop@werkveilig.nl

Terug