Locatiedetails Groningen

Trainingslocatie

Wismarweg 6 - 8, 9723 HB Groningen

De inrichting van deze trainingslocatie, vormt een reële afspiegeling van situaties zoals die zich in diverse organisaties kunnen voordoen.

Het trainingscentrum vormt een reële afspiegeling van situaties zoals die zich in diverse organisaties kunnen voordoen. Een greep uit de voorzieningen:

  • Alle drie de leslokalen zijn voorzien van airco;
  • De mogelijkheid om met brandslanghaspel, AFFF, CO2 en blusdeken te oefenen, zowel indoor als outdoor;
  • Uitgebreide indoor ontruimingsfaciliteiten (meerdere ruimten over meerdere verdiepingen);
  • Gescheiden toilet-, douche- en kleedruimten;
  • Beschermende kleding en PBM’s zijn voor de cursisten aanwezig.

De trainingslocatie heeft een bedrijfsrestaurant waar een gezonde broodmaaltijd als lunch kan worden gebruikt. Cursisten kunnen een keuze maken uit diverse soorten broodjes en broodbeleg, soep, salades en/of een warme snack. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om koffie, thee, water en melk te gebruiken. 

Bereikbaarheid

De trainingslocatie is gelegen aan de Ringweg van Groningen en heeft een zeer goede ontsluiting met de A7 en A28 en is zeer goed met de auto bereikbaar. Wij beschikken over voldoende eigen parkeergelegenheid. Onze locatie is ook goed met het openbaar vervoer te bereiken. De ligging ten opzichte van de bushalte Stockholmstraat is gunstig (15 minuten lopen).

Bijzonderheden

Cursisten kunnen in een veilige, gecontroleerde ruimte het effect van rook en/of hitte ervaren. Bijzonder zijn verder de flash-over simulatie (gasgestookt) en het voor ademlucht met geluid- en lichteffecten. Tevens is er buiten een extra oefenplaat voor het bestrijden van grotere branden.