13 november 2023

VCA-examentrainer nu ook in het Engels

Op veler verzoek is onze VCA-examentrainer nu ook in het Engels beschikbaar! De VCA-examentrainer is een online tool waarin je kunt oefenen met alle onderwerpen van VCA. Je kunt deze tool openen op je telefoon, tablet of computer. Op deze manier kun je dus oefenen waar en wanneerhet jou uitkomt.  

Vanaf nu bieden we de VCA-examentrainer ook in het Engels aan. 28 dagen voor het examen krijg je toegang tot de e-learning. Hier kun je op je eigen tempo het VCA-examen voorbereiden. Heb je alle badges en de eindtoets gehaald? Dan geven we jou slagingsgarantie en hun je gratis herexamen doen mocht je onverhoopt toch gezakt zijn. 

Wil je meer weten over onze online VCA-trainingen? Bezoek dan onze VCA-website en boek jouw training vandaag nog!

Voorbeelden uit de VCA-examentrainer

examentrainer1.png

Examentrainer4.png

Examentrainer3.png

 

Examentrainer2.png

Twijfel je tussen een online VCA cursus of een klassikale VCA cursus?

Online leren biedt enorme flexibiliteit. Je kunt studeren waar en wanneer je maar wilt, zolang je toegang hebt tot internet. Deze optie is perfect voor mensen met een druk schema of voor diegenen die liever zelfstandig studeren. Onze online VCA cursus bevat uitgebreide tekst- en beeldmaterialen, kenniskaarten, en oefenvragen om je optimaal voor te bereiden op het examen; in het Nederlands of in het Engels.

Wij geloven zo sterk in de kwaliteit van onze online VCA cursus dat we een slagingsgarantie bieden. Behaal je minimaal "brons" op de tussentoetsen en een voldoende op de eindtoets? Dan heb je de stof goed genoeg onder de knie om te slagen voor het VCA examen. Mocht je toch niet slagen, dan betalen wij je herexamen.

Aan de andere kant biedt een klassikale cursus meer dan alleen studiemateriaal; het creëert een interactieve leeromgeving waarin je direct vragen kunt stellen en antwoorden krijgt van ervaren instructeurs. Deze optie is vooral nuttig als je moeite hebt met zelfstudie of complexe concepten beter begrijpt door directe interactie. Het klassikale format zorgt ook voor een gestructureerde leerervaring, wat je helpt om je beter te concentreren.

Voordelen van elk type cursus

De online VCA cursus biedt ongeëvenaarde flexibiliteit. Je kunt in je eigen tempo leren, op tijden die jou uitkomen. Mocht je niet slagen, dan dekken wij de kosten van de herkansing, wat extra zekerheid biedt. Met tools zoals kenniskaarten kun je je studie personaliseren en je richten op de onderwerpen die je moeilijk vindt, terwijl oefenvragen je helpen de stof actief te verwerken.

De klassikale cursus verhoogt de kans op succes door de gestructureerde setting en directe toegang tot deskundige begeleiding. Studenten waarderen vooral de mogelijkheid om onmiddellijk vragen te stellen en discussies te voeren, wat leidt tot een dieper begrip van de stof. Na inschrijving ontvang je een gratis VCA boek om je voor te bereiden, zodat je met een voorsprong kunt beginnen.

Bekijk hier alle mogelijkheden en slaag snel voor jouw VCA examen!

Terug