home > trainingslocaties > locatiedetails zwolle
Locatiedetails Zwolle

Zwolle
Popovstraat 7a
8013 RK  Zwolle

 

DE BHV Trainingslocatie

Deze BHV trainingslocatie vormt een reële afspiegeling van situaties zoals die zich in diverse organisaties kunnen voordoen. De 3 lokalen zijn voorzien van airco. De verschillende oefenobjecten bieden u de mogelijkheid om met brandslanghaspel, AFFF, CO2 en blusdeken te oefenen. Zowel indoor als outdoor. Uitgebreide indoor ontruimingsfaciliteiten (meerdere ruimten over meerdere verdiepingen) staan u ter beschikking. Hierdoor is altijd sprake van een training op maat. De traininglocatie heeft gescheiden toilet-, douche- en kleedruimten. Beschermende kleding en PBM’s zijn voor de cursisten aanwezig.

 

De BHV trainingslocatie heeft een bedrijfsrestaurant waar een gezonde broodmaaltijd als lunch kan worden gebruikt. Cursisten kunnen een keuze maken uit diverse soorten broodjes en broodbeleg, soep, salades en/of een warme snack. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om koffie, thee, water en melk te gebruiken. 

Bereikbaarheid

De BHV trainingslocatie is gelegen op het industrieterrein Marslanden G, gelegen aan de autowegen N35 en N337 en is zeer goed met de auto bereikbaar. Wij beschikken over voldoende eigen parkeergelegenheid. Onze locatie is ook goed volgens OV9292 model, met het openbaar vervoer te bereiken. De ligging ten opzichte van de bushalte Oldeneelallee is gunstig (15 minuten lopen).

Bijzonderheden:

De BHV trainingslocatie beschikt over een gesimuleerde receptieruimte, voorzien van oefen-brandmeldinstallatie en communicatiemiddelen.


 

Terug naar de startpagina