home > detachering > ivm-reddingsteam
IVM-Reddingsteam

IVM-REDDINGSTEAM

Speciaal voor QHSE heeft IVM een nieuwe website gelanceerd waar vraag en aanbod samenkomen. Heeft je bedrijf een reddingsteam nodig of wil je zelf onderdeel uitmaken van het IVM-Reddingsteam? Meer informatie over deze functie vind je hier op onze nieuwe QHSE-website.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Werken in besloten ruimten en op hoogte. Het brengt - vaak onderschatte - risico’s en gevaren met zich mee. Om een veilige werkplek te garanderen zijn de juiste middelen en preventiemaatregelen een vereiste. Professionele en specifieke middelen voor veelal moeilijk toegankelijke locaties. IVM biedt dé oplossing met het IVM-Reddingsteam.

 

Het IVM-Reddingsteam voert preventieve activiteiten uit om zo incidenten en eventuele reddingsacties te voorkomen. Het geven van instructies en uitgebreide voorlichting zijn hierbij een vast onderdeel.

 

Met behulp van een inzetplan worden mogelijke risico’s vooraf in kaart gebracht. Zo is het IVM-Reddingsteam eventuele gevaren vroegtijdig voor. Mocht er zich tóch een incident voordoen, dan nemen we nadrukkelijk de regie. We treden direct op.

 

Het IVM-Reddingsteam:

 • Is aanwezig op locatie en waarborgt zo direct optreden.
 • Bestaat standaard uit 3 professionals.
 • Heeft de opleiding Rope Rescue doorlopen.
 • Is in bezit van uitgebreide medische kennis.
 • Gebruikt gecertificeerd materieel en een ingerichte hulpverleningsaanhanger.
 • Werkt volgens ISO 9001.

Meer informatie

Wil je meer weten hoe het IVM-Reddingsteam ook jouw veiligheid kan versterken? Vraag naar de mogelijkheden bij IVM Safety Professionals. 

 

                                                                                                                                                      

GERELATEERDE ONDERWERPEN:

 • ADEMBESCHERMING
  Persoonlijke bescherming staat voorop. Gecertificeerd materiaal is daarom van levensbelang. De ademluchtbescherming van IVM biedt u de bescherming waar u op kunt vertrouwen. Lees meer
   

 • DRÄGER X-AM® 7000
  De Dräger X-am® 7000 is de oplossing voor uw vrijgave- en continumetingen. Door de verschillende sensoren biedt de Dräger X-am®7000 u meerdere mogelijkheden voor gasmetingen. Lees meer

   

Terug naar de startpagina